Mūšis Paruoštas Molio Grūdintas Japonijos Katana Kardas Kobuse Sulankstyti Plieno Ašmenys Unokubi Zukuri Skustuvas

€225.27

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Mes galime pritaikyti yourunique kardas hamon tipas / ašmenys struture& Ilgis / Sori / Įranga / Evgrave / kissaki tipas

Straipsniai Aprašymas:

Būklė: Nauja

Ašmenys Sori(Spindulys): 0.86 Cm / 2.2 Cm

Bendras Ilgis: 40.9 Cm /104 Cm

Ašmenų Medžiaga: Molis Grūdintas 1095 Sulankstyti Plieno

Nagasa Ilgis: 28.0 cm / 71Cm

Rankenos Ilgis: 10.6 Cm / 27 Cm

Mentės Formos: Unokubi Zukuri

Ašmenys Edge: Rankomis Šlifuotos Būti skustuvas aštrių

Rankenos Medžiaga: Originali Ray Oda + Sunku Mediniai

Peilio Plotis (Netoli Kissaki): 0.91 colių / 2.3 cm

Plotis (Netoli Habaki): 1.26 Colių / 3.2 Cm

Tsuba Medžiaga: Aukštos Kokybės Ketaus

Labai Griežti Medžiaga: Kietas Mediniai Su Laku Darbas Baigtas

Kissaki Formos: O-kissaki

Ašmenys :

- Ašmenys Kardas Buvo Ranka, Kūjo Ir Neužges Naudojant Diferential Grūdinimas, Į Pačius Metodus, Kaip Ir Tradicinės Japonų Nihonto.

-Svarbiausia Ašmenys Yra Pagaminti Iš Kaltiniai AISI 1045 Plieno, Ir Šonai Yra Pagaminti Suklastoti AISI 1095 Anglinio Plieno Lankstymo 11 Kartų, Kuriančio 2048 Sluoksnių Plieno, Į Kobuse Laminavimas Stiliaus.

-AISI 1095 Didelis Anglies Plieno (Plieno Yra 0.95% Anglies Kiekis Ir 0,4% Mangano.Ji Yra Labai Sunku -58 HRC - Labai Aštrus Kraštas).Šis Peilis Yra Molio Grūdintas Ir Užgęsta, Tada Poliruoti Ir Aštrus 14 Skirtingų Procesą.

-Į Hamon Modelis Yra Padaryta Blokatorius Grūdinimas Su Moliu Temperd.Grūdinimas Procesas Yra Pagamintas Naudojant Specialų Molio Ant Krašto, Taip Jis Gauna Skirtingą Temperatūrą Ir Atvėsina Skirtingais Laiko Negu Kitų Menčių, Vis Sunkiau Ir Gesinimo Ašmenys, Kai Jis Yra Aušinami Ant Vandens.Tai Yra Labai Sudėtinga Technika, Jei Ne Tinkamai Įvykdyti Ašmenys Bus Pertrauka.Gaisro negali Būti Per Šiltas Arba Šaltas, Tik Geras Swordsmith Žino Tikslią Temperatūrą.Ašmenys Tada Gauti Savo Formos Su Gražia Hamon Hada Ir Martensite (Grūdai) Ant Jo Paviršiaus.Šis Kraštas Gali Būti Labai Sunku Ir Mune -Stuburo Kardas - Minkštesnė, Jai Suteikiant Excelent Ištvermė.Puikus Derinys Sunku Krašto Padidėjo Sori (Spindulys Disko) Su Stipriu Mune, Leidžia Tai Aukštos Kokybės Peilis Lengvai Sumažinti Per Tatamio, Šiaudų Dembliais Arba Bambuko Už Tameshigiri.

-Šis Peilis Yra Pilnas Ilgis Tango, Kurios Labai Padidina Stiprumą Kardas.Ašmenys Turi Unokubi Zukuri Formos Ir Su O-Kissaki Ir Nekilnojamojo Yokoto,Tai Yra Gerai Nustatytas Su Hamon Vyksta Visą Kelią Per Boshi.Įrengimas:

- Koshirae: Į Tsuba (Guard), Fuchi (Rankovės) Ir Kashira (Buttcap) Kardas Pagamintas Iš Aukštos Kokybės Ketaus .žalvario Habaki (Ašmenys Apykaklės) Yra Vienas Gabalas Statybos.Du pučiamųjų Seppas (Tarpiklis) Užtikrinti Tsuba.

-Tsuka: Į Tsuka (Rankena) Core Yra Medinis Ir Jis Yra Sandariai Suvynioti Per Originali Ray Odos (Samegawa) Su Juodos Odos Suvynioti.Visą Tango Kardas Yra Užtikrinti Dviejų Mekugi (Peg) .Jums Gali Nesurinkti Diską Iš Rankeną Paimti 2 Vinys.

-Labai griežti: Kad labai griežti (Apvalkalas), Pagaminti Iš Nekilnojamojo Sunku mediniai Su Pilna Ray Odos Wrap Darbą .Aukštos Kokybės Sage-O Buvo Susieta Aplink Kurigata (Rankenos) Iš Dangalo.

Žymos: balinimo kardas, katana kardas, kardas, diskų remontas, paramos turėtojas katana, aukso japonų kardas, katana kardas nekilnojamojo kardai, katana, samurajų kardas katana, katana keychain

Ašmenų Medžiaga Molio Grūdintas 1095 Sulankstyti Plieno
Duokite Medžiagos kietos medienos
Tsuka Medžiaga Originali ray oda+Kieto medžio
Stilius japonų kardas katana
Regioninės Funkcija JAPONIJA
Kalimo Technologija rankų darbo
Medžiaga Molis
Prekės Pavadinimas Cunamio-Drakonas
Ryškumas Labai aštrūs (mūšis pasiruošę)
Disko Tipas Full tang
Temos TV & Filmo Veikėjas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų