60x60 Namų dekoro Pledas pagalvėlė padengti Pagalvę padengti dekoratyvinių Plaids ir apima šiaurės Pagalvėlė padengti 50 x 50 kvadratinių naujienų dauguma parduodamas

€6.97

€11.61

-39 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Šiaurės pledas gyvenamasis kambarys sofos užvalkalas naktiniai didelis atlošas dangtis

Dydis: 40cmx40cm 30 cm x 50 cm, 45 cm x 45 cm, 50 cm x 50 cm, 60 cm x 60 cm, 70 cm x 70 cm kiekis: 1 Įdarui: Ne (be pylimo) Medžiaga: Sumaišytus skalbimo Mašinų nėra lengva išnyks.Nenaudokite baliklių ir sauso Siekiant išlaikyti spalvą švieži, tai geriausia įdėti druskos vandens per pirmą sykį.įspėjimas: 1. Tai tik pagalvėlė padengti ir nėra užpildų. 2. Visi pagalvėlės yra rankų darbo ir gali turėti nuokrypis 1-2cm. 3. Dėl ryškumo šviesa, natūralių spalvų, tarp vaizdai bus šiek tiek kitoks.

dizaino koncepcija

Išskirtinį žakardo modelis Paprastas ir dosnus sustiprinti skonį gyvenimo namuose Sukurti šiltą namų

Dydis įžanga

40cmx40cm: Paprastai naudojamas atlošo automobilių, arba kaip mažą pagalvę apdaila ant sofos 30cmx50cm: paprastai naudojamas, biuro kėdės ar sofos juosmens pagalvės 45cmx45cm: paprastai naudojami mažų sofos 2-3 žmonės, arba biuro kėdės 50cmx50cm: paprastai naudojama sofa-nustatyti, ar lovos atlošo 60cmx60cm: paprastai naudojama bed head/tatamio/bay lange, ir tt. 70cmx70cm: paprastai naudojama bed head/tatamio/bay lange, ir tt.

ATSILIEPIMAI

① : Jei jūs esate patenkinti norą, mūsų produktus ir teikiamas paslaugas,prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą bei 5 žvaigždžių thedetailed reitingų jūsų užsakymą ② : Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių,mes jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui. ③ : Jei neturite/"t patenkinti mūsų produktus,prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba padaryti išsamias reitingų. ④ : Mes garantuoti, kad mes 100% slove jokių problemų už jus. ⑤ : Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Džiaugiamės galėdami jums padėti ją išspręsti.

PRISTATYMAS

①We teikti nemokamą shippng, kad visame pasaulyje Kinija paštu. ②We reikia 2-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

GRĮŽTI

①If turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką,prašome nedvejodami kreipkitės į mus! ②If produktas yra pažeistas arba kitos problemos, padarytos tiekėjo,jūs galite grąžinti prekę mums savo pradinę būklę, grąžinimo ar keitimo. ③Please susisiekti su mumis dėl informacijos tik per 7 dienas po to, kai gausite sklypas. ④We bus grąžinti pinigus ar keistis po to, kai gausime jūsų atgal daiktų.Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo.

Žymos: l sofos pagalvę, namų, kūno nėštumo pagalvė, padengti pagalvėlė, naujienų moteris, kustuv pagalvę padengti, Pagalvėlė, pledas sofa, 60x60 žiūronų, dekoro šiaurės

Modelio Tipas Pledas
Dydis 40cmx40cm,30cmx50cm,45cmx45cm,50cmx50cm,60cmx60cm,70cmx70cm
Medžiaga Sumaišytas
modelis SPAUSDINTI
Stilius Paprastas ir modernus
Modelio Numeris FGKD1
Rinkinys Tipas No
Kilmės KN(Kilmės)
Technics Audiniai
Formos Aikštė
Naudoti Pagalvėlė Padengti

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų