Minkštas Realūs Šildymo Automatinė Realus Didelis Dildo Vibratorius Elektros Vibracija, Nekilnojamojo Varpos Siurbimo Taurės Dildo Moterų Sekso Žaislai

€15.40

€20.53

-24 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

2034879913444449

produkto aprašymas:

Produktas yra arčiausiai žaislas nekilnojamojo varpos požiūriu vertus Jaučiasi ir kietumas.Jis yra labai minkštas ir ne semll.

Jis taip pat yra labiausiai populiarus produktas.

Šis produktas yra trijų versijų, pagrindinė versija, įkrovimo versija, ir šildomas versija.

Pagrindinis modelis: ne įkrovimo funkcija, nr. šildymo funkcija.

USB įkrovimo versija : Šis produktas turi funkcija, vibracija ir teleskopinis, ji gali būti įkrauta, ji gali būti naudojama ten, kur usb galima krauti, pvz., kompiuterio USB jungtį, lizdą, USB jungtį, prijunkite USB jungtis, baterija lobis USB.

Šildomos versija: Šis produktas turi USB jungtį, o tai yra pažangi šildymo funkcija, be vibracijos ir teleskopiniai funkcijas.

Dydis: Bendras ilgis: 19.5 cm,skersmuo 4cm.

Kaip naudoti:

1 žingsnis: varpos linijos prijungtas prie nuotolinio valdymo pultu.

2 žingsnis: Paspauskite mygtuką 3 sekundes pradėti nuotolinio valdymo,Ryškios raudonos šviesos.

3 žingsnis: Jei norite šildymas(Pastaba: šildymo skyriuje yra ne į galvą, dildo, bet per vidurį), jums reikia paspausti ir palaikyti mygtuką dešinėje (nereikia paspauskite ilgai), tai trunka 5 ar daugiau minučių.Jei jis yra naudojamas šaltesnis oras, prašome šilumos ji

ilgesnį laiką pasiekti norimą šildymo efektas, aukščiausia temperatūra yra 42° .Kai jis pasiekia 42 laipsnių, ji automatiškai išsijungia.4 žingsnis: Jei norite Teleskopinis vibracijos funkcija, jums reikia paspausti ir palaikyti mygtuką į kairę (nereikia paspauskite ilgą laiką), kiekvieną kartą, kai jūs paspauskite mygtuką, norėdami pereiti prie įvairių dažnių (greita ir lėta).

Paketas apima:

1 * Vibratorius Dildo

1 * USB kabelį 1 * naudojimo Instrukcijos, Mes Pakuotės gerai ir ne sexy žodį ant pakuotės, Siekiant apsaugoti privatumą pirkėjui.

Mūsų Paslaugos

Mūsų parduotuvėje, kaip mūsų vertingų klientų, jei esate nepatenkinti, kad mes nelaimingi.Tai tikrai tiesiog, kad paprasta!Mes norime būti visiškai tikri, kas, kad jums tinka.

Privatumas Garantuotas

Jūsų privatumas yra labai svarbus, ir su mūsų diskretiška pakuotė galite pirkti ir pasitikėjimo.Su visiškai paprastas pakuotes, vienintelis asmuo, gauti susijaudinęs jūsų pristatymas jums.

Dėl Laiku

Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatyti laikas

Ilgiau Apsauga

15 dienų daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Extra

Grįžti bet kokį produktą, tik tuos, puikios būklės

Garantuota Kokybė

Garantuotos Kokybės ar Visiškai grąžinti pinigus.

Atsiliepimai

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių peržiūros!

jei esate nepatenkinti mūsų paslaugų ar kitos problemos, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus, ir mes galėsime išspręsti problemą iš karto.

48 Valandų Greitas Pristatymas

mes garantuojame, kad laivas per 48 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo(išskyrus atostogas)

Jei yra kokių nors netikėtų aplinkybių (pavyzdžiui, jei pavedimas negali laivą iš per 48 valandas), mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau, ir stebės laivų galite užsisakyti greičiau.

mes laivas visame pasaulyje EMS, DHL, UPS, E-Paketinio, Kinija Paštu, oro paštu, Singapore Post ir pan.

mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas, nes ji yra tvarkomi Trečiųjų šalių paslaugų, bet jei sklypas yra ne atvykti per numatomą laikotarpį, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jūsų jį sekti ir suteikti jums patenkinti atsakymą.

Paslaugos Guider

Ar yra kokia nors nuolaida didelių gabaritų kad?

Taip, mes galime suteikti didmeninė kaina ir greitesnis pristatymas metodas didelių gabaritų kad, jeigu jūs esate didmenininkas, prašome susisiekti su mumis elektroniniu Trademanager arba el. paštu, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas(išskyrus poilsio diena)

Ar pritariate, kad lašas laivybos?

Taip, mes paramos lašas laivybos, galite palikti mums gavėjo vardas, pavardė, adresas ir telefono numeris Bubblery.lt, kai jūsų užsakymą, ir tada mes atsiųsime iš pakuotės pagal adresą, jums liko.

Žymos: dildo, Varpos Pliurpalas Maker, erotinis mega dildo, olo didelis dildo, arklių dildo moterų masturbacija, metalo šildomos dildo, varpos lytis moteris, mažas vibrtor, masturb vyrai, vibrat

Elemento Tipas Vibratoriai
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Numeris CP-X001
Dydis 1 PCS
Naudoti lyčių Moteris
Tipas G-Spot
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Medicininio Silikono
Prekių Kokybės Sertifikavimo 3C
Prekės Pavadinimas Vieruodis
Pakuotė Box Pakuotėje (Secret pakuotės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų