Montessori Atitikimo Blokų, Mediniai Pastovumą Objektas Lauke Pastovumą Tikslo Langelis su padėklu Kamuolys Montessori Bamblys Švietimo Žaislai

€18.53

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų:

1、Kaip Naudoti: vaikas turi kristi kamuolys į skylę lange.Imtis kamuolys iš dėžutės ir įdėkite jį į atitikimo plokštelę, kad vaikai galėtų stebėti, kad kamuolys yra ne nyksta, patirtis pastovumas objektas.

2、Rankų Judesius Auginimas: Padėti praktika rankų judesius, o siųsti informaciją į smegenis, vysto riešo ir pirštų kontrolės, taip pat žinomas kaip %EF%BC%82exquisite rankų judesius."

3、Jausmą Sėkmės: repeatly naudojant žaislas, vaikams, sužinoti, kaip jie jaučiasi sėkmingai, kai jie pasiekia savo tikslus.

4、Saugus ir netoksiškas: ekologišką vandens pagrindu pagaminti dažai, nr. savotiškas kvapas, nėra dažų lašas, ir jokios įtakos kūdikių sveikatą.

5、Prasmingą Žaislas: Padėti vaikams suprasti, kad daiktas vis dar egzistuoja, net jei jie negali matyti.

Aprašymas:

Praktikos rankų judesių koordinavimą, padėti vaikams suprasti, kad daiktas vis dar egzistuoja, net jei jie negali matyti.Pagerinti vaikų smalsumą ir norą mokytis.

Specifikacija:

Dydis: apie 28.2*12*12cm/11.10*4.72*4.72 į

Svoris: apie 0,4 kg

Pakavimo Sąrašas:

Tikslo Langelis su plokštele*1

Kamuolys*1

Žymos: eva rankiniai, montessori objektas dėžės, lauke montessori, stendas medienos objektas, montessori medžio dėžutė, montessori maze lauke, išminties dėžutę, pasirinktinį medienos objektas, montessori blokai dėžutę, montessori pastovumą dėžutę

Įspėjimas Nereikia nuryti
Temos Sportas
Amžius 5-7 Metų
Modelio Numeris Montessori Atitikimo Blokų, Mediniai Pastovumą Objektas Lauke P

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų