1Pcs BYEPAIN Peties Paramos Petnešomis vyrų, moterys-Wiatraka Manžetai Traumų Prevencijos-lengvas ir Kvėpuojantis Neopreno Peties

€3.39

€5.66

-40 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

1. PARAMA IR KOMPRESIJA: Suteikia stabilumo ir suspaudimo paramos traumų, įskaitant patempimų, peties išnirimas, wiatraka manžetai ašara, įšaldytas petys ir daugiau.Suspaudimo padeda padidinti kraujotaką ir paramos riboja nepageidaujamo judėjimo išvengti pakartotinio sužalojimo ir skatinti atsigavimą.

2. UNIVERSALUS DYDIS: Tinka vyrams ir moterims nuo XS - XL.Galima nešioti ant kairės arba dešinės peties.Reguliuojami dirželiai leidžia pasirinktinis tilptų daugiau ribojančių ar mažiau ribojančios paramos.

3. KVĖPUOJANTIS NEOPRENO: Premium neopreno mišinys komfortą visą dieną.Temperatūros reguliavimo teikti raminančią šilumą, tačiau vis dar leidžia orui cirkuliuoti.

4. DARBAI PAGAL SHIRT: Dėvėti patogiai visą dieną.Plonas profilis sukurta, kad tilptų po savo marškinius su minimaliomis matomumo.

Aprašymas:

Universalus peties įtvaras yra skirtas palengvinti skausmą ir diskomfortą pečių srityje teikdama paramą wiatraka manžetai, kad pagerinti stabilumą.Pagamintas su 100% neopreno audinys ir extra strength latching dirželis užtikrinti, patogus, kvėpuojantis tinka, kad nebus atlaisvinti jų naudojimo metu.Puikus atmainų, išnirimai, sausgyslių, artritas, subluxations, ir kitų bendrų peties, sukamosios manžetės, rankos, clavicle, raiščių, sausgyslių ir raumenų problemų.

Universalus Dydžio:

Gali būti pakoreguota, kad atitiktų Mažų, Vidutinių, Didelių, XL, XXL pečių.Tinka labai ir vyrų, ir moterų.

Papildomos Funkcijos:

1. Suspaudžiant peties sąnario uždegimui mažinti

2. Sumažinti peties nestabilumas leisti traumas išgydyti greičiau ir teisinga pozicija

3. Teikti paramą ir stabilumą jūsų pečių

4. Išlaikyti pečių padidėjusi, siekiant pagerinti kraujo tekėjimą ir gydymo pagalba

5. Leidžia reguliuoti temperatūrą savo petnešomis karšto arba šalto terapijos Ištaisyti postural įpročių, kurie veda į skausmą

Pakuotės Turinys:

1Pcs * Peties Įtvaras Parama

Apie Mūsų Paslaugas

1.Mes siekiame, kad mūsų klientai'satisfaction.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami rašykite mūsų tarnybos specialistai.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas(pašalinti švenčių dienomis).Jei jokio atsakymo per 24 valandas, prašome patikrinkite šlamšto į savo el. pašto dėžutę.

2.Mes labai vertiname jūsų TEIGIAMUS atsiliepimus.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be jokio ryšio su mumis.Mūsų tikslas yra užtikrinti GERĄ Klientų Aptarnavimą.Taigi, mes visada stengiamės išspręsti bet kokią problemą turite.

3.Prašome nepalikite neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jei jūs ne gauti elementą 30 dienų.Nes mes jau minėta laivybos laikas pakartotinai.

4. Pirkėjai yra atsakingos už bet kokius mokesčius ar pareigą sumokėti savo šalies

Apie Mokėjimą

1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio Deponavimo.

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Apie Siuntos

1.Prekės bus išsiųstos per 1~3 darbo dienas po visiško apmokėjimo gavimo. (Dėmesio: neįtraukia savaitgaliais ir švenčių dienomis)

2.Mes tik laivas patvirtino, Bubblery.lt adresai.Jūsų Bubblery.lt adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3.Mes paprastai laivas visame pasaulyje per Oro Pašto, Pašto Siuntimo Metodą.šis tarptautinis užsakymą gali užtrukti ilgiau atvykti, Paprastai siuntą visame pasaulyje naudojama imtis 10 iki 30 darbo dienų, išskirti, Šeštadienis & Saulės.

4.Jei jums nėra gavę siuntą, per 35 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Grįžta & Grąžinamosios Išmokos

1. Mes siūlome 14 dienų grąžinimo politikos.Prašome susisiekti su mumis per 14 dienų nuo tos dienos, kai jūs gaunate savo užsakymą, jei norite grįžti.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir jūs TURITE užduoti mums atgalinį adresą iš anksto, teikti konkrečias priežastis, dėl grąžinimo ir savo VARTOTOJO ID.

3. Mes grąžinsime Mokėjimo Sumą, kokius item, gavus elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti.ARBA galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Pirkėjas yra atsakingas už laivybos kaina grąžinamas prekes.

Žymos: mayo wiatraka manžetai, stiprus wiatraka manžetai, theraband wiatraka manžetai, wiatraka manžetai atkūrimo, sušaldyti wiatraka manžetai, wiatraka manžetai reabilitacijos, dvišalių wiatraka manžetai, wiatraka manžetai sausgyslių patempimas, dėvėti wiatraka manžetai, funkcijos suplėšyti wiatraka manžetai

Dropshipping Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Modelio Numeris A0770
Poveikis Išsiskyrimo Skausmas Nuo Ligos
Prekės Pavadinimas BYEPAIN

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų