Spalvingas vestuvių fonas užuolaidų atveju šalis dekoro individualų vestuvių etapas fono šilko užuolaidų dekoro etapas

€31.50

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Prekė:vestuvių fonas uždangos Dydis: Kaip nurodyta pirmiau ( cam ne individualų, gali padaryti bet kokio dydžio, atlikite savo paklausą) Medžiaga: Ledo šilko medžiagos Kabo: rod kišenėje ir ryšių Spalva: Žr. spalvų paletę(gali būti pritaikytas) prašome palikti mums žinutę, spalva norimą numerį ar kalbėti, jav, prieš pirkdami, įsitikinkite, kad tai yra sandėlyje!!Patarimai: 1. Kaina tik už 1 rinkinį, ar ne, įskaitant vamzdžio stovas 2. Ilgį ir spalvą galima keisti (, prašome susisiekti su mumis prieš). 3. Apdorojimo kabo: rod kišenėje + ryšius. 4. Kaina nėra įskaitant vamzdžio stovu, tik už užuolaidas. 5. atidarę siuntinį, jis turi šiek tiek kvapas,tiesiog padėkite jį pagal vėjo, ji išnyks. 6. Visi daiktai yra realūs fotografavimo.Tačiau skirtingų monitorių, gali šiek tiek spalvų skirtumas.Jei galite\'t accpt, kad, tik nereikia pirkti !!!! 7. Ši medžiaga yra labai sklandžiai, audinys buvo austi.Jei norite plauti, geriau naudoti vertus, ne mašina. 8. Jei turite kokių nors klausimų, tiesiog nedvejodami užduoti prieš jus pirkti!

Atsiliepimų Mes visada sulaukia teigiamų atsiliepimų.Jei norite, palikite man neigiamas, prašome susisiekti su manimi pirmą kartą.Taigi, mes galime dirbti kartu, kad ji jums tinka.Ir neigiamas grįžtamasis ryšys yra labai bloga už mūsų alibaba pardavėjas.Tai turės įtakos mūsų pardavimai, mūsų pajamos.Aš tikiuosi, jūs galite suprasti.Jei neprieštaraujate, skirkite laiko ir mus palieka teigiamą komentarą ir keturi 5-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo vertinimai, kad jav, kurios yra gyvybiškai svarbios augimo mūsų maža kompanija.

Mes MALDAUTI, kad PRAŠOME NE palikti mums 1, 2, 3 arba 4-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo Reitingus, nes jie reiškia "esate nepatenkinti", equaling neigiamų atsiliepimų.Patinka tai, ką mes sakėme anksčiau, jei nesate patenkintas, bet kuriuo klausimu, prašome susisiekti su mumis dėl išspręsti.Klientų Aptarnavimo, Mes priimame visus, didmeninius užsakymus/užklausimus ir galime tiekti beveik bet, kad iš dešimčių Tūkstančių, jei jums reikia, prašome susisiekti su manimi, aš pasiūlyti vieną didmeninės kainos, ačiū.

'

Žymos: užuolaidų langą, hotsale vestuvių fone, elegantiškas vestuvių scenos fone, popieriaus bijūnas, teptuku užuolaidų, arkos langą, užuolaidų china, stor zebra užuolaidų, fonas užuolaidų vestuvių, užuolaidų šalis

Tipas Spalvos Perukas
Specifikacija >2.5M
Pakuotės Svoris 5.0kg (11.02lb.)
spalva Kelių, individualų
Mfg Serijos Numeris Šalies Karšto Šokio
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
modelis Laiškas
Prekės Pavadinimas FANTASTIŠKA IDĖJA
Modelio Numeris CR65
Medžiaga Blizga China
Įrenginio Tipas gabalas
Proga Vestuvių & Sužadėtuvių

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų