Meroco Montessori Kalbos Medžiagų Raidė Blokai Žodžių Rašybos Mokymosi Žaislas Švietimo Žaislai, 3 Metų Amžiaus Pyplys J1764H

€13.89

€19.84

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Medžiagos

Aukštos kokybės medienos

Produkto Informacija

Pristatome skaityti blokų, skirtų jūsų mažyliui, kad pradeda skaityti.Jūsų vaikas bus atrasti, mokytis ir mėgautis šių blokų, kurie bus padėti padidinti savo pasitikėjimą, kaip pradedantysis, tuo pačiu didinant jų smulkiosios motorikos įgūdžius, o paversti juos į skirtingas raides.

Šie blokai leidžia phonic patirtimi su visais 5 balsės skamba.Visi žodžiai žodyne (kai kurie yra mažiau žinomi, tada kt.).Raidės rašomi Raudona aukštos kokybės vinilo priebalsiai ir Tamsiai Mėlyna aukštos kokybės vinilo balsiai kad jūsų vaikas galėtų atskirti du.

Atsiliepimai

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!Jei nesate patenkintas su produktų ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet negotive bet ir neutralūs atsiliepimai.Mes stengiamės patenkinti jus.Ačiū!

Skubus Pristatymas

Dėmesio!mes esame tarptautinės pardavėjas iš Kinijos žemyninės dalies.

BŪKITE KANTRŪS!Mes paprastai siūlome standartinio tarptautinio oro paštu.Tai gali padaryti apie 10-25 darbo dienas nuo pristatymo.Jei turite kokių klausimų ar bet kokį specialų prašymą, prašome susisiekti su mumis.mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, dėl laiko skirtumo tarp mūsų.

Pastaba

Pirkėjas bus atsakingas už mokesčius,muitų ir kitų rinkliavų metu, pristatymas!Visi elementai turėtų būti vežamos į Bubblery.lt patikrinti adresas

Pardavimo Sąlygos

Jei esate ne laimingas su elementą, jis gali būti grąžintas į pradinę būklę per savaitę po gavimo.mes atsiųsime jums visą grąžinamosios išmokos, kartu su siuntimo išlaidas, kaip greitai, kaip mes gauti elementą.Tačiau pirkėjas neprivalo mokėti grąžinimas prekių.

Žymos: kūdikių blokuoti, naminis montessori medžiagos, sužinokite, raidė, žaislas medinis, lauke montessori, praktinių montessori medžiagos, kūdikių montessori, montessori mediniai, bamblys žaislas, knyga bamblys

Montessori Medžiaga mokymosi žaislai
Modelio Numeris MS0203
Laiškas Blokai Žodžių Derinimas
Didmeninė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Fonetinis Blokai Kalbos Medžiagos
Žodžių Rašyba Verpimo Blokai
Žodžių Mokymasis atitikimo kortelės
Amžius 5-7 Metų
Prekės Pavadinimas MEROCO
Švietimo Mediniai Žaislai žaislai vaikams
Temos Gyvūnai Ir Gamta
Įspėjimas Nereikia nuryti
Drop laivyba Taip
bamblys žaislas kūdikių dovanų
Kalba Blokuoti Mediniai Žaislai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų