M. 2 PCIe 16x ilgiklis Paramos X11050ti 1060ti 1080ti RX580 Riser Card x16 PCI-e NVIDIA AMD A N Kortelės Btc Miner

€8.29

€9.21

-9 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kabelio ilgis: 25~60cm neprivaloma, kiti ilgiai gali būti pritaikytas (Laidu kainos skirtingo ilgio yra Ne tas pats, prašome susisiekti su mumis prieš užsakymą, jei jums reikia!)

Pastaba: Mes labai rekomenduojame jį naudoti KOMPIUTERIO darbalaukį, o Ne nešiojamas.Yra mažas sėkmės procentas nešiojamas dėl Nesuderinamumo, ypač dėl "Dell", HP, "Lenovo".

Specifikacija:

Modelis: R43SC -WK

Maksimalus Greitis: PCIe Gen3.0 8Gbps.Jungtis A: Gen 3.0 PCIe x16

Jungtis B: 2 M. NVMe

PCIe Gen3.0 8Gbps max

PCIE 3.0 perdavimo efektyvumą daugiau nei 2%.

EMI Ekranas tyrimą Polimeras

Nereikia BIOS , be USB perdavimo, stabilus ir patvarus.

Ilgis vielos instrukcijos:

Mūsų vielos ilgis reiškia, kad vaizdo vielos dalis, neklasifikuojama PCB ir jungtis.

Aštuonias KORTELES, išmatuotas, tiesiai į pagrindinę plokštę grafikos tiesiogiai, PCIE pratęstas be maitinimo, be nustatymas BIOS, be antrinių USB perdavimo.

Produkto privalumai:

1. Vielos pranašumą, naudojant Taivano importuojami viela, naudojant aukštos kokybės PCIe jungtis, aukšto dažnio paramos PCIe 3.0 8G/bps stabili perdavimo.BIOS nereikia nustatyti, greičio mažinimo, laidas pagrindinė viela yra elektros energijos tiekimo, ir ilgiklis kasybos tipo plokštė, nereikia išorinio maitinimo, ir grafikos kortelė yra tiesiogiai naudojamas.

2. Diferencinis signalas ne per dizainas, signalo nėra trikdžių slopinimas problema parazitinės talpos ir parazitinis induktyvumas, ir nėra BVM micro trumpojo jungimo reiškinys.PCB naudoja aukštos kokybės ir mažo pasipriešinimo aukštos kokybės medžiagų, PCB darbo tikslumo, PCB naudoja aukštos TG plokštelės, vario medžiagos storis yra sutirštės 1 oz.Aukso padengtą aukso kiekis yra pakankamas.Aukso padengtą koja yra geras elektros laidumas ir gali sumažinti mėlynas ekranas avarijos, kurią sukėlė padidinti oksidacijos ir rūdžių, atsparumas.Storio vario sustorėjimas, gali didinti energijos tiekimo pajėgumus, 36W.Produktas yra patvarus.

3. Aukštos kokybės jungtys ir jungtis angos yra skirtos.Be to, x1, x4 x8 x16 vaizdo plokštės gali būti įdėta, ir valdyba aparatūros suderinamumas yra stipri.Produktas yra paprasta ir lengva naudoti, 100% galios tiekimo testą.Gedimų dažnis yra mažesnis nei 5 thousandths

4. Pridėkite riebalų ir ilgai dizainas, kad valdybos lengviau įdiegti, žala yra nedidelė.

Žymos: btc miner, 1394 firewire pci, kortelės stove, rx 580 4 gb, roller "samsung", asic miner, RX580, valdybos kasyba, bitcoin miner usb stick, b250 btc

Pakuotė No
Modelio Numeris R43SC-WK
Produktų Statusas Sandėlyje
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Ilgiklis
Prekės Pavadinimas VDA-Link

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų