Didmeninė D20 Y68 Smart Watch Širdies ritmo Monitorius Kraujo Spaudimą "Bluetooth" Apyrankė Fitness Tracker Sporto Žiūrėti "Android", "IOS"

€2.89

€4.13

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Įspėjimas, Tai tik vandeniui, dulkėms, prakaito įrodymas, ji negali mirkti vandenyje Šiltas patarimai: 1.Jis negali naudotis Sim ir TF KORTELES. 2.Parama didmeninė ir dropshipping.Geriau kaina 3.Mes galime suteikti produkto informacija ir nuotraukos Smartwatch funkcija 1. "Bluetooth 4.0", "Android", " IOS " 2. Palieskite ekraną, norėdami kontroliuoti laikrodis 3. Žingsnių,kalorijų,atstumo : Jei naudojasi, tai gali įrašyti skaičių žingsnius, sudegintas kalorijas, važiavimo trajektoriją ir į atstumą iki paskirties vietos. 4. Širdies ritmo monitorius : Tai bus tiksliai stebėti ir įrašyti savo širdies ritmą. 5. Kraujo spaudimo monitorius : Tai bus tiksliai stebėti ir įrašyti savo kraujo spaudimą. 6. Miego stebėti : Kai miega, jis gali stebėti laiko ir miego kokybę. 7. Sėdimas priminimas : Nustatyti, kad sėdimas priminimo laiką, ji vibruoti primena, kad reikia poilsio. 8. Žadintuvas 9. Nuotolinio valdymo fotografija : Per 10 metrų, jūs galite purtyti jį kontroliuoti telefoną, jei norite fotografuoti. 10. Pranešimų ir skambučių priminimas : Kaitelefonas gauna skambutį ar pranešimą, jis vibruoti jums priminti. 11. 10 dienų budėjimo laikas.Pastaba Nešiojami prietaisai, kontrolės darbą asmuo per elektroninių daviklių, ir jos yra ne lygis, vartojimo elektronikos.Tai yra normalu, kad yra tam tikras nukrypimas.Vartotojas turi objektyviai apdoroti duomenis. - Nereikia lyginti su ligoninių įranga, apie skaitymą, tai nėra medicinos prietaisas! - Prieš naudojimą, nuskenuokite QR kodą į vadovą atsisiųsti paraiškos ir prijungti jį prie žiūrėti naudojant programą. -Android " vartotojams: visada prašome leisti taikymo prieigą prie visų telefono funkcijų ir visada, tegul ji dirba.Ir prašome įjungti gps telefone, prieš prijungdami jį. - Prašome įkrauti per 2-3 valandas, kai jūs jį gauti.Po ilgo, pristatymas, jis buvo išjungtas.Ačiū!Smart specifikacijos Tipas: Smart Žiūrėti Kiekis: 1PC Medžiaga: TPU Spalva: Juoda/Rožinė Baterijos talpa: 150 mAh Ekrano dydis: 4.15*3.63 cm/1.63*1.43 colio Pakuotės Dydis: 12.2*8.1*3.2 cm/4.79*3.18*1.26 colių Y68 Smart Watch Ieškoti "Fitpro" download "app store" arba "apple App Store"

Žymos: smartwatch, d20 smartwatch, band telefonas, automobilių lenkijos, hebrajų raštas, 9 2018, plius smart žiūrėti, smartwatch amoled, d20 smart, y68

Suderinamumas Viskas Suderinama
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
RAM <128MB
Tinklo Režimas NĖRA
Bylos Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas TOOBUKK
Juostos Medžiaga Silikagelis
SIM Kortelės Prieinamos No
Stilius Sportas
Sistema Android OS
Ekrano Formos Aikštė
Baterijos talpa 120-180mAh
Galinio Vaizdo Kamera NĖRA
Mechanizmas No
Funkcija kalendorius
ROM <128MB
Baterija Nuimamas No
Tipas Dėl Riešo
Kilmės KN(Kilmės)
GPS No
PROCESORIAUS Gamintojas Mediatek
Atsparus Vandeniui Klasė Gyvenimo Vandeniui
Judėjimo Tipas Elektroninis
Kelis Ratukus No
Ekrano Dydis 1.3 colių
Grupė Nuimamas Taip
Rezoliucija 240*240
Kalbos Graikų

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų