Profesija Gimnastika Diržo Suaugusiųjų Vaikų Mokymo Elastinė Atsparumo Juostose Ir Fitneso Stiprumo Crossfit Pilates Sporto Expander

€6.10

€6.42

-4 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Sekite parduotuvės kaina pigiau Savybės:100% brand new ir aukštos kokybės.Tipas: Jogos mokymo diržas Medžiaga: Elastingas pluoštas + latekso siūlų Ilgis: 90cmWidth: 4cm Spalvos: Raudona,Mėlyna Plastiškumas: 200% Pakuotėje: 1X Atsparumo Juostose, Tinka: lotynų, gimnastika, sveikatingumo pratimai, joga,Pilates Pastaba: Prašome leisti 1-2cm skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

1, kai užsakymas yra įvykdytas mokėjimas, bus išsiųstos per 24 valandas.

2, Kinijoje, esame profesionalų fitneso įranga gamykloje.Didmeninė ir mažmeninė yra sveikintinas.Jei jūsų užsakymas nėra didelis, prašome susisiekti su mumis apskaičiuoti kainą, mes galime pasiūlyti EMS arba DHL nemokamas pristatymas.

3,Rusijos Draugas ir Ukrainos Draugui:

pls palikti savo vardą, pavardę(pirmoji,vidurio ir pavardė) ir teisingą adresą( Butas Nr. Gatvė, Miestas, Regionas ir šalis), kai jums mokėjimo.

1,Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, Prašome pateikti mums 5 žvaigždžių teigiamų komentarų.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždučių, kitą, kad bus suteikti daugiau nuolaidų jums.

2, Jei jūs praleisite mūsų produktas nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų, Mes suteikiame jums daugiau nuolaidos kaip dovana.

3, Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3-4 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) komentarai.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

4, Prašome siųsti mums savo e-pašto adresą gauti geresnes paslaugas ir daugiau nuolaidos.

5,prašome manau, mūsų Bendravimas yra geriausias būdas išspręsti problemas.

Žymos: peršokti treneris, intervalai gumos fitneso, laipiojimo virvės mokymo, fitbit ruožas juostos, vyrai expander, grupė atsispirti, grupė elast, virvės treneris, sportas viršų, šokdynė

Plastiškumas 200%
Tinka Lotynų, gimnastika, sveikatingumo pratimai, joga,
Tipas gimnastika lotynų mokymo diržas
Pakuotė 1X Atsparumo Juostose
spalva raudona,mėlyna
Funkcija Įstaiga
Prašymas Traukti Virvę
90cm 4cm
Medžiaga Elastingas pluoštas + latekso verpalai
Ilgis 90cm
Departamentas Pavadinimas Vaiko

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų