3S 4S 5S 6S 7S 8S 13S 16S 17S Li-ion Lifepo4 Ličio Baterija Aktyvus Ekvalaizeris Balancer Energijos Perdavimo Valdybos BMS 1.2 balansas

€6.69

€8.37

-20 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Indukcinis elektros energijos perdavimas išlyginimo valdyba, aukštos srovės 1.2 energijos perdavimo akumuliatoriaus įtampa balansavimas, labai balansas akumuliatoriaus įtampą, pagerinti bendrą efektyvumą baterijos!

Balansas indikacijos: 1. Kai išlyginimo šviesa įjungta, išlyginimo, darbo yra įjungtas. 2. Pensinio amžiaus suvienodinimo šviesa išeina, su išlyginimo kontūrų miega, 3. Pensinio amžiaus suvienodinimo lemputė, styginių nuoroda yra prarastos, ar grandinė yra klaidingas.

Feture

Subalansuotumo principas: Šis modulis yra šalia diferencinio slėgio išlyginimo, o šalia akumuliatoriaus įtampa skirtumas pasiekia 0.1 V ar daugiau.Vidaus sukelti pusiausvyros dirba tol, kol šalia akumuliatoriaus įtampa skirtumas sustoja per 0.03 V. yra greta slėgio skirtumo, kai įkrovimas ir iškrovimas apie baterijos.Sukelti išlyginimo, baterijos įtampa klaidos bus traukiamas atgal idealus vertę, sumažinti baterijos laikymo išlaidas.Techniniai Parametrai: Darbinė įtampa-2,0 V-4.5 V, trigubi geležies, ličio baterija, yra bendras, ličio kobalto oksido baterija nėra taikoma.Pusiausvyros srovė: Greta slėgio skirtumas yra 0,1 V arba daugiau (srovė yra apie 0.5-0.7 A); Greta slėgio skirtumas viršija 0.2 V (maksimalus išlyginimo srovė, 1.2 A); mažesni slėgio skirtumo, mažesnės srovės išlyginimo.

Keturi-string montavimo schema yra taip, o kitos serijos numeriai yra, kaip ši!Pastaba (13 ar daugiau string žvakės turi būti įdėta įstrižai, pirmo prisilietimo B-smeigtukai ir įdėkite jas įstrižai į viršų, kitaip jis gali sukelti valdybos perdega)

Laidų apibrėžimas: B-bendras neigiamas polius baterija (neigiamas polius pirmojo baterija) B1, teigiamas elektrodas, kad pirma baterija B2, teigiamo elektrodo antra baterija B3.......ir t.t.

Laidų apibrėžimas: B-bendras neigiamas polius baterija (neigiamas polius pirmojo baterija) B1, teigiamas elektrodas, kad pirma baterija B2, teigiamo elektrodo antra baterija B3.......ir t.t.

Žymos: lifepo4, 7s bms, su pusiausvyra, 8s bms lifepo4, bms 4s 3, bms 3 7s, lifepo4 baterija, 3 bms balansas, heltec lora, litio aktyvus balancer, 4s bms lifepo4

Prekės Pavadinimas Heltec Automatizavimas
Modelio Numeris Baterija Aktyvus Ekvalaizeris Balancer Energijos Perdavimo Valdyba
Priedų Tipas Baterijos Priedai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų