Visionking Minkštas Nešiotis Maišelius Atveju Monokuliariniai Teleskopas Spotting Scope Žiūronai Patvarus Nailono Užtrauktukai Dizaino Krepšiai

€10.72

€13.40

-20 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Mūsų prekių ženklo"Visionking"buvo įregistruota Europos Sąjungoje.

Specifikacija:

Medžiaga: Patvarus nailonas Spalva: Juoda Konstrukcija: Zip atidaryti Dydis(mm): 420x170x120 Svoris(g): 250g Aprašymas: Tai Visionking minkšta atlikti maišelis desigened už carrrying refraktoriumi teleskopai su jų stovai ir aksesuarai.Taip pat gali būti naudojami vežti kitus elementus, kurie tinka jos dydis.Jis yra lengvas ir patvarus,dirželiai, yra įtraukiami.Patogus nešiotis rankinėje.

Paketų Sąrašo:

1x minkšta atlikti maišelis

Apmokėjimas :

Alipay yra pirmas variantas ir pirmenybė mokėjimo.Mes taip pat gali priimti mokėjimus per " Western Union arba Banko T/T Vielos Sandorį, ir kt.

Mokėjimo tikimasi, iškart aukcione uždaryti.

Pristatymas(pasaulyje):

Nemokamas pristatymas!

Mes paprastai organizuoja vežimą per 2 darbo dienas nuo gavimo išmoka.

Mes paramos Oro Paštu,ji turi 14-30days pristatymo.

Sekimo numerį bus išsiųstas pirkėjo vežimo metu.

Apie Visionking:

Visionking yra populiarus Kinijoje ir visame pasaulyje.Ji įsteigta 1999 m. ir dabar yra tapti pasaulyje garsaus prekės ženklo, dėl savo aukštos technologijos, ir geras aptarnavimas.

Mūsų tepimas aprėptis yra plačiai naudojamas visame pasaulyje.Mes siekiame būti geriausi tiekėjas lauko gyvenimo elementus su mūsų entuziazmo, išminties, ir darbštus.

Galime pagaminti ir tiekti visų rūšių tepimas monokliai ir sveiki didmenininkas, platintojas, ar atskiras pirkėjas pasirinkti mūsų produktus.Norite gauti daugiau informacijos apie mus?Tik leiskite man žinoti!

Žymos: barska ilgo nuotolio taikymo sritis, riflescope visionking, 90cm krepšys, monokuliariniai telescop, vaiko žiūronai, nematomas stick, 6 ag variklis, celestron astromaster 90, rifl taikymo sritis, finderscop

Modelio Numeris 50BU
Prekės Pavadinimas VISIONKING

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų