2017 Naują Atvykimo 36pcs/set Pakalikai tema su Gimtadieniu Folija balionai Nustatyti Berniukų/mergaičių, vaikai Laimingi gimtadienio naudoti apdaila

€10.46

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produkto Duomenys: 1.Produkto Pavadinimas: Gimtadienio Balionai 2.Įskaitant: 13pcs su Gimtadieniu raidės; 3pcs Pakalikai; 4pcs suapvalintas pakalikai; 4pcs atsitiktiniai siųsti spalvos žvaigždės; 10vnt turas lateksiniai balionai(atsitiktinė spalva siuntimas). 3.Spalva/Stilius: KAIP 4 nuotraukas. Kreiptis Laimingas gimtadienio Pastabos: Kiekvieno folijos balionas turi uodega.Galite išpūsti jį iš ten.Balionai turi savarankiškai uždarymo vožtuvus.Kai išpūstas balionas bus stay per savaitę.Balionus galima pripildyti helio plaukti arba pripildytas oro pritvirtinti prie bet kokio paviršiaus, balionas ateis butas ir reikia pripučiamos po to, kai jūs jį gauti.Balionas parduodamas be Helio.Kai pripūsti balioną, jis turėtų būti lėtas ir atsargus, jei per pripučiamos.Pastabos: Turime užtikrinti, kad bus patikrinti kiekvieną gabalus kokybės prieš išsiunčiant.Prašome susisiekti su manimi, jei turite kokių nors klausimų arba jums reikia daugiau nei 10sets kiekis.Ačiū.Produktų Ekranas: LAIVYBOS IR TVARKYMO: PRISTATYMAS Į 48 NARIŲ U. S. A IR KITOSE ŠALYSE YRA VISIŠKAI NEMOKAMA, PAPRASTAI JI TRUNKA 12-20 DIENAS JAV, JIS BUS LAIKOMAS PIRMOS KLASĖS PAŠTO KARTĄ ĮVESTI NARIŲ.Į LIKUSĮ PASAULĮ, KURIAME MES BUS NAUDOTI POST OFFICE REGISTRUOTA PAŠTO PASLAUGOS, SEKIMO NUMERĮ MES, JEI BŪTŲ GALIMA ATSEKTI SAVO ŠALIES PAŠTO TARNYBOS INTERNETO SVETAINĖJE, IR PAPRASTAI TAI UŽTRUKS 20-30 DARBO DIENŲ (BRZAIL/ITALIJA/ISPANIJA/RUSIJA TURĖS 20-60DAYS) . .

PRISTATYMO LAIKAS GALI SKIRTIS, DĖL ŠVENČIŲ, ŠALIŲ IR MUITINĖS IR KT.DĖKOJAME UŽ JŪSŲ SUPRATIMĄ!

MES NESAME ATSAKINGI UŽ UŽSAKYMĄ MUITO ĮVYKO JŪSŲ ŠALĮ, MES PAPRASTAI ŽENKLAS DOVANAS IR PAGAL 10 USD NE PASIRINKTINĖS FORMOS.JEI TURITE KOKIŲ NORS PRAŠYMŲ, PALIKITE MUMS ŽINUTĘ, KAI JUMS PADARYTI UŽSAKYMĄ!

KLIENTŲ APTARNAVIMAS: MES SIŪLOME 100 % PASITENKINIMĄ DĖL JŪSŲ PIRKTI.PINIGŲ GRĄŽINIMO BUVO UŽTIKRINTAS VISŲ MŪSŲ DAIKTŲ, JEI ESATE NE LAIMINGAS SU JA, TIESIOG PARAŠYKITE MUMS PRANEŠIMĄ ARBA RAŠYKITE MUMS!100% KLIENTŲ PASITENKINIMO & SPARČIAUSIAI LAIVYBOS IR PUIKIOS KOKYBĖS YRA MŪSŲ PAŽADAS!

Žymos: daug balionų pakalikai, gimtadienio balionai minius, balionas favoritas, nuotaka folija balionai, balionai pakalikai, paauglių gimtadienis apdailos rinkinys, rungtynių marškinėliai, apdailos namų partijos pakalikai, y pakalikai balionas, gėlių, gėlių balionai

Proga Šalis
Modelio Numeris BB-181237
Medžiaga Aliuminio Folija
Skaičius, Vnt daugiau nei 20pcs
Klasifikacija Ballon
Forma, Stilius Karūna

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų