2021 Kalėdų Santa Lėlės Apdailos Namų Santa Lėlės Audinio Kalėdų Lėlės Kalėdų Dekoracijas Namuose Naujųjų Metų Lėlės Dekoras

€3.53

€6.19

-42 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

2021 Kalėdų Santa Lėlės Apdailos Namų Santa Lėlės Audinio Kalėdų Lėlės, Kalėdos, naujieji Metai #4OBullet Taškai:

1、Tai Toks saldus ir mielas kalėdų nuolatinis ornamentu kalėdų senelis,Jis su prabangių drabužių ir dovanų dėžutė,pušies kankorėžis ir kt apdaila po ranka.

2、Šį santa claus puikus skleisti atostogų.Jis būtų puikus papildymas jūsų Kalėdų eglutė, stalo viršaus ir vidaus apdaila.Geriausia Kalėdų dovana !Įdomus ir švenčių, be atostogų dekoro per.

3、Tradicinis Kalėdų senelio figūra, apdailos colleaction pareikšti nuostabus dainavimas ir animacinis šokių savo Kalėdų atostogas ir savo šeimai,draugams.

4、Klasikinis Kalėdų Senelio Lėlės visada pritarė dauguma vaikų ir suaugusiųjų.Tai puiki dovana jūsų kūdikiui ir draugais.Didžiosios Kalėdų dovanos, Gimtadienio dovana, Naujųjų Metų dovana, Jubiliejaus dovana, Padėkos Diena dovana, Helovinas dovana.

5、100% Aptarnavimo Garantija: Jei turite kokių nors nepasitenkinimo ar abejonių apie mūsų produktus, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, kaip galima greičiau, mes suteikti jums geriausią aptarnavimą, užtikrinti savo 100% pasitenkinimo.

Savybės:

1.Tai Toks saldus ir mielas kalėdų nuolatinis ornamentu kalėdų senelis,Jis su prabangių drabužių ir dovanų dėžutė,pušies kankorėžis ir kt apdaila po ranka.

2.Šis kalėdų senelis puikus skleisti holida.Jis būtų puikus papildymas jūsų Kalėdų eglutė, stalo viršaus ir vidaus apdaila.Geriausia Kalėdų dovana !Įdomus ir švenčių, be atostogų dekoro per.

3.Tradicinis Kalėdų senelio figūra, apdailos colleaction pareikšti nuostabus dainavimas ir animacinis šokių savo kalėdų atostogas ir savo šeimai,draugams.

4.lassic Kalėdų Senelio Lėlės visada pritarė dauguma vaikų ir suaugusiųjų.Tai puiki dovana jūsų kūdikiui ir draugais.Didžiosios Kalėdų dovanos, Gimtadienio dovana, Naujųjų Metų dovana, Jubiliejaus dovana, Padėkos Diena dovana, Helovinas dovana.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas + Audinys

Dydis: Apytiksl.15*33cm

Komplektą Sudaro:

1* Santa Claus lėlės

Pastaba:

1.Rankinis matavimas, dydis turės klaida 0.5-2mm, atsižvelgiant į tikrąjį dydį.

2. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Žymos: 3 velykų apdaila, namų, elnių, naujųjų metų pakabukas, dekoras, grand vaza, stretvh jersey audinio, fr lėlės, namų biuro dekoras šiuolaikinės, namų tekstilės etninės

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Stilius Modernus
Yra Protingas Prietaisas No
Temos Gyvūnų

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų