Atsparus vandeniui USB Įkrovimo 4 Garsai Rūšių Kalnų Dviračių Ragų Įkrovimo Baterija (akumuliatorius Elektroninių Dviračių Varpai

€8.37

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Švęsti Kinijos tradicinis Naujųjų Metų, mes bus atostogauti nuo sausio 30 iki Vasario 19 d., 2021. Per laikotarpį, mes negalime apdoroti jūsų užsakymą (išskyrus produktų, Europoje sandėlyje) ir atsakyti jūsų pranešimas dėl laiko.Atsiprašome už nepatogumus tai gali sukelti jums.Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą!

1. Į Europos Šalis, Geležinkelio ir Laivybos 30-45 dienas (be siuntimo informacija apie UPS interneto svetainėje) + UPS 3-6 dienos

(nepasiekiamas sritis pristatymo, Ispanija, Kanarų Salos zip kodo pradėti su 35 ir 38 )

2. Jungtinių amerikos valstijų, Jūra, Laivybos 30-35 dienas (be siuntimo informacija), + UPS/FedEx 3-6 dienos

(nepasiekiamas sritis pristatymo, PAŠTO Dėžutė, Havajuose ir Aliaskoje)

3. Į Rusiją, imtis 30-45 dienas (išskyrus nuotolinio valdymo srityje.Jums reikia pasiimti tvarka pagal save, jei pristatymo adresas yra nereikšminga.)

4. Į Malaizija, Tailandas, Pietų Korėja, Singapūras imtis 7-15 dienų

Aukščiau yra apytikslė, pristatymo laikas, atsižvelgiant į mūsų patirtį.Mes padarysime viską, kad teikti patikimas pristatymas paslaugų ir tikimės, kad ji jums atvykti laiku.Tačiau, pristatymo, gali būti atidėti dėl muitinės formalumų, valstybinės Šventės dieną, Blogas Oras, oro Linijų Streiko, Uraganas Sandyand ir pan.Dėkojame už jūsų supratimą!

Atsparus vandeniui USB Įkrovimo 4 Garsai Rūšių Kalnų Dviračių Ragų Įkrovimo Baterija (akumuliatorius Elektroninių Dviračių Varpai

Kulka Taškų:

1、Mažas Dydis: ragas yra stilingas ir kompaktiškas.Su built-in booster circuit, garsas yra, iki 120db.Jis turi 4 garso režimai, lašelinę garso, švilpuko garsas, signalizacijos garso, švilpukas ragų.

2、Lengva Įdiegti: ragas yra suderinama su visų rūšių rankenos, ji gali būti sumontuoti ant rankenos per 2 sekundes.Guminis žiedas gali būti koreguojama dviem lygiais, tinka visų tipų dviračių instaliacija.

3、IP65 Vandeniui: ragas yra visiškai sandarūs, jokios baimės audrų.Ji turi tris apsauga, tai yra IP 65, atsparus vandeniui, galima naudoti atšiauriomis sąlygomis.

4、Gali būti Paslėptas: ragas yra mažas, pavyzdžiui, žiūrėti.Jis gali būti paslėptas vidinėje pusėje rankenos, nekeičiant stabdžių rankenos shift arba kitos atramos operacijas.

5、USB jungtį: Su aukštos kokybės polimero core ir built-in 280mAh ličio baterija, ragų funkcijos standartinės "Android" USB jungtį, ilgai veikiant budėjimo režimu, gali žiedo 2000 kartų, kai visiškai įkrautas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Dviračių Elektros Ragų

Modelis: T-002

Medžiaga: ABS+PC

Svoris: apie 40 g

Decibelai: 110-120dB

Įkrovimo įėjimas: 5V-250mA

Baterijos talpa: 280mAh

Pakavimo Sąrašas:

Elektros Ragų*1

Silikono Kabelis Kaklaraištis*1

Nurodymai*1

Įkrovimo Kabelis*1

1. Mūsų bandymas buvo daromas 55kg vairuotojas ant plokščio ir lygaus kelio.Max intervalas skirtis dėl skirtingų svorio vairuotojui, greitojo, veiklos, kvalifikacijos, kelių būklę ir oro sąlygas.

2. Motoroleris ir vartotojo vadovas gali būti šiek tiek skirtingos, atsižvelgiant į skirtingas produktų daug.

3. Prašome iki galo įkraukite bateriją, prieš pirmą kartą naudojant motorolerį.Į addtion, prašome baterijos kartą per tris mėnesius, net jei jums nereikia naudoti motoroleris, išlaikyti akumuliatorių visiškai funkcinis ir prailginti jos gyvavimo trukmę.Vandens pakrovimas, susidūrimų, ir kitų neįprastų veiksniai bus eald baterijos nuostolius, kurie nėra taikoma garantija.

Mes atidžiai patikrinti, ar kad ir paketą, įsitikinkite, kad viskas yra geros būklės, prieš siunčiant jį.Tikimės, kad jūs patenkinti mūsų bendras paslaugas, taip pat produktų ir tikimės, kad jūsų gerų atsiliepimų.Neigiamas grįžtamasis ryšys/Ginčas gali ne padėti jums išspręsti bet kokią problemą.Prašome susisiekti su mumis sprendimą kaip įmanoma greičiau, jei jums rasti, kad tai nėra taip, kaip aprašyta ar yra prastos kokybės, ir mes, be abejo, spręsti jums.Tuo tarpu, jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, prašome patvirtinti, kad per 3 dienas gavus jūsų užsakymą ir palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5-DSRs ir nuotraukas.Padėkoti klientams paramos, mes duosime keletą nuolaidą kitam užsakymui, ir jūs gausite VIP greitai po pardavimo servive iš jav!Tikiuosi, kad mes turime galimybę daryti verslą su jumis :)

Žymos: 4 mm, tiesiai pabaiga malūnas, 5000w variklis, 150 modelis, 123 mokestis, 5 liemenėlė ir juosmenėlės rinkinys, 12v 80w ventiliatorius, 6x13x5, 15 mm juosta, 5 mygtukas "land rover" automobilio raktas, 3 d nėriniais su cirkonio

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Įprasta Bell

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų