Šiaurės Tropinių Augalų Bananų Lapų Vynmedžių Lapai Ins Mažų Šviežių Siena Lipdukas Gyvenimo Kambario, Miegamasis Apdaila, Tapetai Freskomis

€3.75

€5.36

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Decsription

1. Žanras: Nulupkite ir Klijuoti, Eco-friendly, Nuimamas(Jis bus ne palikti bet klijai plėšdami nuo sienų ar baldų). 2. Mes teikiame daug gražių kūrybos elementas jums.Jūs galite įdėti juos, bet jeigu norite su savo šeima. 3. Jis tinka miegamojo sienos, wardroble, spintos ir visi kiti baldai, dekoracijos.

Kaip Naudoti

1. Gavę mūsų produktą, galite paspausti plokštumos firsttly. 2. Nuspręsti, kur norite klijuoti, ir dizainas, kaip sukurti gražus darbai.Jūs galite pamatyti mūsų poveikį nuotrauką ant lipduko rasti keletą patarimų. 3. Įsitikinkite, kad paviršius, kurį norite klijuoti yra lygus, tada nulupkite dalys lipdukas iš savo produktų, ir lazdas .

Apie Mus

Esame profesionalus sienų lipdukai, mes stengiamės mūsų geriausias dizainas juokinga ir naudinga aplinkosaugos ¾enklelis jums.Kaip mūsų parduotuvės pavadinimas, "Laimės Medžiotojai", taip, mes medžioklė gražių ir linksmų dalykų už jus, Mes howe gali padėti jums gauti funlife.

Mes esame pirmaujanti tarptautinė tiekėjas ekologiškas ir kūrybos namų puošybai produkto, apima siena lipdukas, durų lipduką, lipni, tapetai ir kt.Mūsų įmonė ne tik naudoti pažangiausias purškimo mašinos ir profesinės procesus, gaminti namų dekoro produktas, bet taip pat dirba patyrę dizaineriai.Mes turime savo profesinę išankstinio pardavimo komanda, po pardavimo komandos ir platinimo komanda, ir taip pat bendradarbiauja su daugeliu logisters, kurie padės mums pristatyti prekes į jūsų pusėje su non-stop.Mes ir toliau tobulinsime jūsų pirkinių patirties.

Apie Atsiliepimą

Jei esate satisfed su mūsų produktų ir paslaugų, prašome mums suteikti visą penkių žvaigždučių atsiliepimų.Jei produktas jums gauti turi kokių nors problemų ar turite klausimų, prašome susisiekti su mumis.Mėgautis mūsų parduotuvėje.

Žymos: šaldytuvas vinilo, bananų lapų decal, konditerijos slicer, bananų lapų plakatas, bananų lapų freskos, lipdukas medžio sienos, tropic tapetai, eifelio bokštas tapetai, vonios kambarys dekoro, lapų sienos lipdukas

"PASIDARYK pats" Lipni Tapetai "PASIDARYK pats" Sienų Dekoro Lipdukai
Specifikacija Single-piece Package
Funkcija Sienų Dekoras, Baldai, Dekoras
Modelio Numeris XSG7306
Stilius Bananų lapai, vynuogių lapai, monstera
Naudojimas Vaikai Miegamasis, Mergaičių, Berniukų Kambarys, Wardroble, Namų Dekoro
modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Klasifikacija Langų Lipdukai
Medžiaga PVC
Dydis 60x70cm
Cenzūruoti Kodas XSG7306
Temos Kraštovaizdžio
Scenarijus SIENOS

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų