Za 2020 m. Rudenį Moterų Nauja ilgomis Rankovėmis Atvartas Kailis Plonas ir Įdomių Geometrinis Modelis Aikštėje Spausdinti Mozaikos Kostiumas Moteris Viršuje

€24.28

€39.80

-38 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Prekės Pristatymas:

XNWMNZ yra mados prekės ženklo drabužius, ir mes siūlome modernus,elegantiškas ir klasikinis drabužių.Daugumai vartotojų, teikti prieinamas ir aukštos kokybės drabužius.

PASTABA: 1.Laivybos Paslaugos:Paprastai visi paketai gali būti siunčiami per 2 darbo dienas,ilgiausiai bus per 7 darbo dienas. 2.Prašome kreiptis į mūsų dydį ir pasirinkti tinkamą dydį už save.Jei nesate tikri, kurios dydis tinka jums geriau, rašykite mums jūsų išsamius matavimų (Pilna krūtinė, liemuo, klubai, tuščiavidurio grindų ir ūgį.) po jūsų užsakymą.Paslaugos: Mes siekiame, kad mūsų šimtu procentų, kad išspręsti savo problemas ir stengiamės pasiekti jūsų pasitenkinimas!

DUK Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik takes3-7 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite, kad "ike". 1.Kaip aš galiu sekti mano sklypo?Jūs galite sekti savo sklypo svetainės adresu, naudojant yourtracking numerį 17 sekti svetainė 2.Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga prašome contactus ir mes padėsime jums jį pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą 3.Daugiau klausimas apie užsakymą.prašome nedvejodami susisiekite su manimi. 4.Mes gamykloje tiesiogiai tiekimo ir suteiks geriausios kokybės ir paslaugos jums.Mes priimame OEM, Didmeninė ir lašas laivybos.

Žymos: za moterų liemenė, tinka vyrams, moterims, liemenė moterims sportiniai švarkai (bleizeriai), moterų švarkas wrap, leopoldas, kulniukai 2020 m. moteris, moterų za, boho, za 2020 m. pagrindinis moterims, moteris za

Uždaryti Tipas Dvigubo Breasted
Modelio Tipas Spausdinti
Su gobtuvu No
Modelio Numeris DT27633-70
Drabužių Ilgis Reguliariai
Elemento Tipas Sportiniai švarkai (bleizeriai)
Apdaila Kišenės
Lytis MOTERIS
Stilius Bohemijos
Medžiaga Poliesteris
Apykaklės V-Kaklo
Amžius Amžius 18-35 Metų

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų