Vaikai Dviračio Sėdynės už Kalnų Dviračiai | visą Sumontuoti Dviračių Sėdynės Vaikams 2-5 Metai | Visų Suaugusiųjų MTB | Lengva Įdiegti

€6.55

€8.74

-25 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

Pasidalinti savo aistra mointain dviračiais :

1.Su savo vaiku jojimo karabinai, jums puoselėti meilę, kalnų dviračiais, ir lauke.Skirtas vaikams 2-5 ir iki 48lbs.

tinka visų mointain dviračiai,karabinai Vaikai MTB sėdynės yra reguliuojamas, kad tilptų plokščiųjų ar šlaitinių mėgintuvėliai.

2.Pastaba: netinka naudoti e-dviračiai, sausumos dviračiai ar vyresnio amžiaus dviračius, su laidais ant top tube.

3.lengva Įdiegti ir pašalinti,greitai atleiskite tvirtinimo daro KARABINAI dviračio sėdynės vaikams super lengvai tilptų ir pašalinti.Ateina su lengvai sekti ir montavimo instrukciją.

4.nebus sugadinti jūsų rėmas,karabinai Vaikas Dviračio Sėdynės turi visas gumines apsaugos jūsų lydinio arba anglies rėmo.Don ' t rizikos savo brangaus rėmas su žemos kokybės alternatyvų.

5.nuo mūsų kalnų dviračiais šeimos tavo,Skirtos NZ Kalnų Dviratį Mama ir Tėtis.Sukurta ir pagaminta aukščiausios kokybės standartus, saugumo ir komforto.

Žymos: bycycle sėdynės padengti, bžūp siuvinėjimo mašina, dviračių vaiko sėdynės, kūdikių sėdynės kalnų dviratis, riba vaikas dviračio sėdynės, dviračio kėdutė vaikui, dyu dviračio sėdynės vaikas, ktm motokroso, dviračių vaiko sėdynės, maisto kokybės tarpinės

Modelio Numeris Vaikai Dviračio Sėdynės
Dydis as picture
Kategorijos Kita
Korpuso Medžiaga Dirbtinė oda
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Kalnų Dviračiai
Vartotojas vaikai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų