Gyvybiškai Sklandžiai Veikia Šortai, Sporto Salė Antblauzdžiai Aukšto Juosmens Kieta Minkšta Jogos Treniruotės Šortai Push Up Pilvą Kontrolės Tampri, Sporto Šortai

€11.47

€22.94

-50 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Pirkimo Patarimai

Forma ir ilgis šie šortai yra parodyta paveikslėlyje.Tai ilgis beveik kaip batai šortai.Kelnių kojos yra gana platus, bet labai elastinga ir turi gerą įpakavimu ypatybės.Prašome užsakymą, pagal jūsų realius poreikius.

Pastaba:

1.Dydis yra pagrįsti konkrečiais matavimai ir Kinijos Stendas,prašome patikrinti prieš pateikdami užsakymą,PRAŠOME PASIRINKTI DYDĮ PAGAL DETALL MEAAUREMENTS,NE TIK DYDIS,Mūsų dydis negali pats, kaip standartinis. 2.Pirkėjams bus apmokestinti importo muitų,mokesčių ir rinkliavų, kurios nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Mes stengiamės sumažinti riziką muitus. 3.Excemption sąlyga: pardavėjas negali turėti atsakingi už nepristatymą ar pavėluotą pristatymą, kad dėl stichinių nelaimių,karų ar kitų priežasčių (Force majeure).

Garantija:

1.Jei paketas negali atvykti,mes atsiųsime naują jums. 2.Kiekvieną jogos rinkinį sudaro 100% nauji ir geros kokybės. 3.Laivybos produktų per 3-5 dienas. 4.Jei nesate patenkinti produkto, jūs galite jį grąžinti.

Atsiliepimai:

1.Jei jus tenkina mūsų produktus, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums visiems penkių žvaigždučių TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ. 2.Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus,pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamų atsiliepimų,mes užtikrinti, mes 100% slove jokių problemų galite ir, kad esate patenkintas.

Žymos: nepoagym gyvybiškai besiūliai, besiūlės įtempiamos šortai, gyvybiškai besiūlių xl, sniego besiūlių šortai, gradientas besiūlių šortai, moteris gyvybiškai besiūliai, gyvybiškai besiūlių mėlyna, gyvybiškai vientisas dydis, gyvybiškai besiūlių oyo, dizaineris besiūlių šortai

Stiliaus Šortai Pilvukas Valdymo,Didelio Tampri,Aukštos Juosmens,Klubo Pakelti,Kelio Ilgis
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius 1 sporto salė antblauzdžiai aukštos juosmens
Dydis S,M,L
Elemento Tipas Šortai
Medžiaga Nailonas
Lytis MOTERIS
Stilius 2 Jogos Šortai
Modelio Numeris FXK245
Prekės Pavadinimas fkafit
Sportas Tipas Joga
Audinio Tipas Broadcloth
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
spalva 13 spalvų
Stiliaus 4 Sporto šortai moterims
Stilius 3 sporto šortai moterims, sporto salė
Modelio Tipas Kietas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų