1 Pack 3 Antklodės Super Minkštas Pūkuotas Premium Koralų Vilnos Pet Pledas Flanelė Mesti Šunų Šuniukas Katės

€6.18

€8.59

-28 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

1 Pack 3 Antklodės Super Minkštas Pūkuotas Premium Koralų Vilnos Pet Pledas Flanelė Mesti Šunų Šuniukas Katės

Pastaba: Kiekvienas paketas yra 3 antklodės (paties dydžio ir modelio, bet 3 skirtingų spalvų, nes pagrindiniai ųjų šou)!

Dydis: 3 skirtingų dydžių mielas pet antklodės.Mažas-Ilgis: 23 colių,Plotis: 16 colių (60*40cm)

Medžiaga: Gerai Padarė, Antklodė, Ultra-Soft Coral fleece Medžiagos.Mielas antklodė gali būti naudojama kaip danga / antklodė / lovatiesė šunims / katėms / kiti gyvūnai per plauko laiko.Dizainas: Mielas ir Gražus Dramblys , Spausdinimo Dizainą.Ne Pilling,Odos Draugiškas,Puikiai tinka Sofos ar Viduje Naminių Vežėjas.

Prašome Pastaba: Maža antklodė yra apie 4 lapų A4 formato popieriaus; Prašome pasirinkti tinkamą dydį savo augintinio.antklodės yra Minkštas ir Šiltas Laikyti Naminių gyvūnų Plaukus nuo Baldų, Lovų ir baldų Apmušalų ir Tai, Skalbti Mašinoje

Jūsų augintiniai turi šiltą mėgautis miego ir jie bus praleisti mažiau laiko nekristų ant jūsų baldų.Šių patogiai grįžtamasis pet, antklodė, pagalvėlės lovos yra Puikiai tinka dauguma standartinių sulankstomos metalinės šunų dėžės, šunų vežėjų, katė vežėjai, šunų namai ir darbas puikus, kaip atskira šunų lova / cat lova padengti ir pagalvėlių visur namuose ar keliaujant su savo augintiniu.

Taip pat gali būti naudojamas norint pridėti papildomą komfortą jūsų augintiniai lova buvo universalumas!

Jūs galite naudoti ją kaip stilingas šuo lovoje, veislynas kilimėlis, blankt nežiūriu katė trinkelėmis antklodė už prekystalio, arba net, kaip automobilių sėdynės padengti laikyti naminių gyvūnų plaukus nuo, kad brangi oda.

Super Minkštas ir Patogus:

Net Gali Būti Naudojami kaip Kūdikių Antklodė.

Lengvas dizainas leidžia lengvai sulankstomas ir atlikti.

Trys Antklodes,Pakeisti Spalvą, Kuri Jums Patinka

Trijų Skirtingų Spalvų į Vieną Paketą, Kad Jūsų Augintinio Draugas Ne Nuobodu.

Pripildyti medvilnės aukščiausios komforto

Soft coral vilnos niekada dirgina jūsų augintiniai odos.

Skalbti Mašinoje:

Mašina Galima Skalbti,Nr. Pakeičia Formą Po Kiekvieno Plovimo.

Patogiai Vertus, ir skalbti mašinoje už be jokio vargo švarus.

Nuplauti, minkštas, purus, ne trauktis, negali sau leisti toball, aromato ir malonus, lengvai nuplaukite,plonos tekstūros, ne vilna, o ne kamuolys, nereikia išsitrinti.

Spalva: juoda + pilka + rožinė

Medžiaga: koralų vilnos

Pakuotės Turinys:3*Pet Antklodė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Bubblery.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Bubblery.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Žymos: lovos šuo, katė teepee, tipi šunų, pet lova, sofa-premium, antklodė šuo spausdinti, super minkštas šuo antklodė, sulankstomas braškių pet lova, šuo suppli, korėjos koralų vilnos, pet

Svoris 1.31
Elemento Tipas Lovos Antklodės
Funkcija Kelionės
modelis Spausdinti
Plauti Stilius Automatinė Plovykla
Modelio Numeris Pet antklodė
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Koralų Vilnos

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų