Aventik Reguliatorius-galėsite LED Skristi Susiejimas Šviesos Kartus-gali, Staliniai Šviestuvai, Natūrali Šviesa, Sveikas, nemirgantis Patogus Susiejimas Mažiausias Fl

€24.29

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Discription:

Aventik kartus-gali LED Skristi Susiejimas šviesa yra ryškiausia, naujos kartos energiją taupančių ir ekologiškai LED skristi susiejimas stalo lempos ant rinkos šiandien.Suteikia sveiką, nemirgantis natūralios baltos ir geltonos šviesos, todėl nereikės padermė savo akimis dar yra ryškus pakankamai susiejimas mažiausių musių.Nėra gyvsidabrio, ne UV, Ne spinduliuotės, Nėra triukšmo, 80% mažiau energijos nei įprastos kaitrinės lempos.Reguliuojamas puikiai, bet vice aukštis with180 laipsnį lankstaus kaklo.Fold-gali ir kompaktiškas dizainas idealiai tinka keliaujant.Specialiai suprojektuoti 3 apšvietimo režimus. 1. Skristi pardavimu (Studijuoti): Ryškiausios šaltai balta šviesa rodytis ultra clear.Puikus susiejimas labai mažas muses! 2. Skaitymas: šaltai balta šviesa padės jums patiks skaityti be jokio akių nuovargis ar diskomfortas. 3. Laisvalaikis: Jauki šilta šviesa, kai atėjo laikas pailsėti, atsipalaiduoti ir vairuoti visų jūsų streso toli. 5 lygių ryškumo valdomas Pjovimo Briauna Modernus Dizainas mygtukinis apšvietimo Reguliatorius.Patogus built-in 5V USB įkrovimo stotis įkrauti savo mobilųjį telefoną ar kiti elektroniniai prietaisai.Aukštos kokybės ir patvarus ABS gražus fortepijonas balta apdaila.

Pristatymas:

Prekė jums bus išsiųsta per 24 valandas po to, kai gavo mokėjimo.

Jungtinių amerikos valstijų siunta:

Punktas bus siunčiami į jūsų e-Pakelis su mažai laivybos išlaidų iš Kinijos, ir jūs gausite paketą, apie 7-15 darbo dieną, kartais ji bus užtrukti šiek tiek ilgiau.

Visame Pasaulyje Siunta:

Mes laivas per Kiniją paštu, tai gali užtrukti ilgiau, kol gausite prekę, paprastai siuntą visame pasaulyje imsis 18 iki 35 darbo dienų.

Taip pat galime pasiūlyti kurjerių kaip DHL, "FedEx" ir EMS, kuris yra greitesnis ir užtruks keletą dienų, bet tai kainuoja $20 ar didesnis.Jei yra skubus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes suteiksime jums priimtiną laivybos mokesčius.

Mes ir siųsti sekimo nėra.jums išsiuntus jūsų prekes, todėl jūs galite sekti siuntą ir žinoti, kai jūs galite gauti savo prekę.

Kartu pristatymas:

Norėdami išsaugoti, siuntimo išlaidų, rekomenduojama užsisakyti įvairių daiktų bei mokėti vieną mokėjimo.Jeigu norite užsisakyti daugiau, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl galimo nuolaida laivybos kaina.Ačiū už jūsų malonų pasitikėjimą.

Strypas garantija 25 metai:

A. Visos juostos vyksta griežtas dvigubos KONTROLĖS sistema ir lauko liejimo bandymų, kol pristatymas.

B. Jei visų gedimų, su gamyba, mes bus visiškai atsakingas ne klientas išlaidų.

C. Dėl netinkamo naudojimo lėmė lūžimo metu klientas žvejybos, ar klientų transportu ar nuostolių, kai kurių skyrių per rezervuoti, arba bet kokius kitus klausimus, mes teikiame klientui atsarginių skyriai arba remonto paslaugas nuo USD20 net iki USD40 daugeliu atvejų.Pirkėjas bus atsakingas už visus pristatymas.

Grįžti aprašymas:

1. Trijų mėnesių garantija.

2. Grįžti laivybos mokesčiai bus taikomi pirkėjui.

3. Prašome grąžinti per 7 dienas gavus prekę, jeigu prekė yra nekokybiška, mes jį pakeisime nauju.

4. Mes priimame tik nepanaudotos prekės, kurios yra geros būklės.

Prašome palikite mums 5 žvaigždučių atsiliepimų.Jei jūsų netenkina, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes jums išspręsti problemą iš karto.

Geros dienos!

Žymos: air jet spa, capaci krepšys, pradedantysis pasukimo skristi susiejimas vizuoti, skristi kaklaraištis, skrenda susiejimas pavaduotojas, skristi įrankis, luminaria, teva sveikas, fly linija maximumcatch, lapas putų skristi susiejimas

Prekės Pavadinimas Aventik

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų