Elastinga Vamzdžių Atsparumą Band In-line Kamščiatraukis Latekso elastinė Pasipriešinimo Juostos Traukti Juosta Galiūnų Juosta Fitneso Įranga

€5.29

€7.91

-33 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Elastinga Vamzdžių Atsparumą Band In-line Kamščiatraukis Latekso elastinė Pasipriešinimo Juostos Traukti Juosta Galiūnų Juosta Fitneso Įranga

Elastingas Vamzdelis: Su aukštos kokybės elastingas vamzdelis ir apsauginė įvorė, ji nesideformuos ar pertrauka, kai traukiant, pakankamai tvirtos, skirtas naudoti kasdien.

Saugos Sagtis: Metalo sagtis yra pagamintos iš plieno, saugus ir covenient naudoti, kai jie prijungti vamzdžiai ir rankenos.

Puikus Rankena rankenos yra pagamintos iš aukštos kokybės ir didelio tankio putos, kuris yra minkštas ir patogus laikyti.Taip pat, jis yra neslystantis ir kovos su prakaito.

Mankštos Poveikis: Ji gali padėti jums prarasti svorio, ir forma, savo kūno.Su šiuo traukti ranką ir ilgai naudotis, jums gali rasti sau daugiau patrauklus.

Naudojimo sritis: Tinka vyrams ir moterims, vaikams ir suaugusiesiems, kurie nori pasinaudoti, ar atsipalaiduoti.Ir tai yra mažų enogh atlikti, todėl jūs galite mankštintis visur, kur norite.

Traukti Juosta Galiūnų Juostų Pull-Up Padėti Intervalai Intervalai Stiprumo Pratybos

"Aprašymas:

Tai yra traukos juosta naudojama naudotis.

Specifikacija:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Svoris: 400g

Medžiaga: emulsija

Spalva: Juoda, žalia, raudona, geltona, mėlyna

Komplektą Sudaro:

1 x traukti juosta"

Žymos: vyras galiūnų, galiūnų pakabukas, guminis vamzdelis, grupė latekso, žarna latekso, vyrai galiūnų, latekso gumos vamzdis, latekso juostos, elastingas latekso vamzdis, apykaklės galiūnų

Prašymas Gumos String Krūtinės Kūrėjas
Funkcija Įstaiga
Departamentas Pavadinimas Unisex
Modelio Numeris atsparumas grupė
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų