500 Vnt Pilnas draudimas Ballerina Nagai Pobūdžio Skaidrus Akrilo Netikrą Nagų UV Geliu Salonas, Nagų Ekranas Manikiūro Priemonės, Dirbtiniai

€4.82

€6.89

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Įžanga

Karstą false nagai yra pagaminti naudojant aukštos kokybės ABS medžiagos, kuri truks bent 1-3 savaites ,Plius, ABS, yra tarsi žalia aplinkosaugos medžiagos,ir daro nagus patvarus,kvėpuojantis,šviesos net ne spaudimas dėl savo nagus.Puikiai tinka prie jūsų natūralius nagus.Ne toksiškas,Jokio kvapo,Jokios žalos jūsų sveikatai.

Karsto Formos Dizainas ; Tai skamba keistai, yra labiau pažengę nei vidutinis kvadratinis nagu, bet kad pirštu lieknas ir ilgiau tipas,kuris prasidėjo LA visam pasauliui žinomas kaip "Balerina Vinys" .Gražus, turintis spalva be skiriamojo arba sluoksniais.Tai turi būti už mados ikona.

Įvairių Dydžių & Puikus Ilgis; 500 vnt suklastotas nagai siūlome 10 skirtingų dydžių ,kurie yra iš anksto sunumeruoti 0-9.Taigi,jūs galite lengvai pažymėkite jį ir sekti, susitikti su daugiau pirštų nagai.Kas daugiau, ji suteikia jums galimybę ilgio pjovimo netikrus nagus žemyn, apdaila juos į bet kokio ilgio norite.

Praktinis pritaikymas; karstą nagai yra labai nagai salonas, "PASIDARYK pats" namo nagai str.Puikus naudoti vestuvės ,prom ,pažintys, ir jie taip pat tinka Helovinas, Kalėdos ,Valentino Diena ir kitos šventės.Nuostabu, nes dovana draugei,šeimos ir draugų.

Žymos: vaistininkas jar šalis, aposon žiūrėti atsiliepimai, 3 aniversary dovanos, 750 ti black edition, asus t100 dock laidas, "apple" kino poliarizuotos šviesos reguliatorius, kūdikių kojinių braškių, audi kamieno kablys audi, akola kryžiaus karoliai

Elemento Tipas False Nagų
Dydis Normal specifications
Prašymas Pirštas
Nagų Ilgis 23.7 mm
Nagų Plotis 6.5 mm
Modelio Numeris gj433
Prekės Pavadinimas FHBAFH
Medžiaga Plastikiniai
Kiekis 500 vnt
Tipas Visą Nagų Patarimai
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų