Juosmens Krepšys Pack Didelės Talpos Unisex Fanny Pack Nešiojami Klubo Bum Maišą Su Reguliuojamu Diržu, Vyrai, Moterys, Lauko

€16.09

€18.93

-15 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų:

1、Patogus Užtrauktukas: Į fanny pack yra pagamintas iš 1200D vandeniui atsparus Oksfordo audinys + vandeniui atsparus užtrauktukas, kuris gali efektyviai blokuoti skverbtis lietaus ir nerimauti nemokamai keliauti.

2、Plečiama Apačioje: fanny pack funkcijų plečiama apačioje, atviras plėtimosi užtrauktukas plėsti savo apačios į viršų, paketas ir yra puikus "iPad", kai jis plečiasi.

3、Lengva Rankena: Patogios rankenos, sutirštės plakti rankenos, patogu sukibimą ir ilgaamžiškumą.

4、Fine Mesh": atgal fanny pack pagamintas iš putų akių ir kvėpuojantis pagalvėlės, kūno dalis yra minkštas ir patogus, vėdinamoje ir kvėpuojantis, ne tvanku.

5、Didelis Pajėgumas: fanny pack gali būti naudojamas laikyti mobilųjį telefoną, planšetinį kompiuterį, piniginės, pirštinės, lietpaltis ir kiti asmeniniai daiktai.Ir ji yra įrengta su vandens butelį kišenėje, kuris gali atlikti vandens butelių ir gėrimų, tai yra patogu pasipildyti vandens ir energijos bet kuriuo metu.Keli nepriklausomi užtrauktuką kišenės ir vidaus grynieji kišenės padaryti saugojimo aišku.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Motociklas Fanny Pack

Medžiaga: vandeniui Oxford medžiaga

Dydis: apie 38*16*18cm/14.96*6.30*7.09 į

Svoris: apie 0.35 kg

Naudojimas: juosmens, rankiniai, vienos peties

Pakavimo Sąrašas:

Motociklo Fanny Pack*1

Žymos: dviračių fanny pack, didelis bum, dviračių fanny pack, sėdmenų apvalkalas, pelės atspindintis krepšys, bagster moto, modelis atspindintis krepšys, kuprinė bakas, quadboss bako krepšys, bako krepšys sa

Elemento Plotis 10.0cm
Elemento Tipas juosmens krepšiai
Modelio Pavadinimas Juosmens Paketas, skirtas motociklas
Elemento Aukštis 10.0cm
Specialios Funkcijos Didelės talpos
Elemento Ilgio 38.0cm
Prekės Svoris 350g
Medžiagos Tipas Atsparus Vandeniui Oxford Medžiaga
Prekės Skersmuo 10,0cm

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų