Japonijos Aliuminio Lydinio, medienos apdirbimo Daugiafunkcinis Kvadratinių 45 laipsnių kampu 90 laipsnių matuoklis valdovas plastiko Kampas Matlankis

€2.97

€4.42

-32 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Įvairaus dydžio rinktis

Kampo paklaida:

Ilgis paklaida:±0.2 mm

Mes turime dvi medžiagos:

Spalva juoda Medžiaga:Plastiko(pigiai yra plastiko,prašome atkreipti dėmesį į tai)

Sidabro Spalvos Medžiaga:Aliuminio

Jei turite kokių nors klausimų, prašome sutartis mums.Mes stengiamės susitikti su jumis.

Laivas:

1.Mes vieninga pristatymo pietų metu kasdien, daugiau nei kitą dieną, dėl pristatymo laiko.Jei turite specialių pageidavimų, prašome sutartį, klientų aptarnavimo, konsultacijų išspręsti prašome pirkėjui, kai prekės priešais pristatymo asmenį pasirašyti prekių,jei yra nuotėkis,prašome sutartis mums išspręsti laiku.Galite mokėti už užsakymą per multi-metodus.

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 20 dienų nuo užsakymo sukurta, kitu atveju užsakymas bus uždarytas.

3.Jei jūs negalite mokėti už naują tvarką, palaukite keletą minučių arba susisiekite su mumis.Mes padėsime jums patikrinti, ar yra kokių nors problemų, apie jūsų užsakymą.

Atsiliepimai:

1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 Žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.

2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, PIRMĄ kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Žymos: vietos aikštėje, modelis valdovas, lankstaus plastiko valdovas, 90 laipsnių valdovas, squar, ženklas medienos apdirbimo trikampis, matlankis, stačiakampio trikampio valdovas, dailidžių kampe, kampas matlankis

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris 62113/62112
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ETOPOO

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų