Nauja DX7 spausdinimo galvutė Epson L1440 EKOLOGINIO Tirpiklis Spausdinimas Vadovas Roland RA-640;Mimaki TS34/JV34;Mutoh RJ1624/1638 Rašalinis Spausdintuvas

€1 323.72

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produktų Ekranas

Garantija

1.- Apie mainboards,3 mėnesių garantija; Apie pirminį vadovai,pažadėti tai visiškai naujas.Apie rašalo,24 mėnesių garantija,bus išsiųsti neseniai pagaminti dažai. 2.- Jei prekė yra su trūkumais, gavusi ji turėtų būti per 7days nuo gavimo datos keitimosi naują (Pirkėjas turi grąžinti visus originalus ir nepažeista objektų re-komercinė būklės). 3.- Apie mianboard,mes tiekiame nemokamai remonto paslaugos per 3 mėnesius nuo pirkimo.Pirmą 1 mėnuo mes mokėti vieną pusę siuntimo išlaidų(iš jav į savo vietą); Po 1 mėnesio nuo pirkimo, pirkėjas neprivalo mokėti dviem būdais laivybos kaina. 4.- Kai mes gauti grįžo daiktai, mes atsiųsime pakeisti prekių atgal kaip įmanoma greičiau. 5.- Mūsų garantija neapima visų produktų, kad yra fiziškai pažeistas arba pagal jt įprastomis eksploatavimo sąlygomis dėl netinkamo naudojimo arba netinkamos montavimas, dalys.

Mokėjimo

1.- Įsitikinkite, ar jūsų mokėjimo sąskaitą yra iki jums pasiūlymą prekę. 2.- Visi mokėjimai turi būti patvirtintos per 7days po to, kai gaunate prekę.Jei jūs tikrai turi sunkumų apmokant prekę, prašome susisiekti su mumis pirma, mes padėsime ją išspręsti. 3.- Jei turite bet kokį specialų prašymą dėl informacijos punktas, prašome palikti žinutę užsakymo. 4.-Mokėjimo punktas įskaitant T/T", "Paypal", Vakarų Sąjunga,Banko sąskaitos,ebs.

Vežimas

1.- Mes galime laivas produktų visame pasaulyje. 2.- DHL, " FedEx, TNT, UPS, EMS Kinija Paštu HongKong Post yra prieinamos. 3.- Prekės bus išsiųstas 3days gavęs mokėjimą. 4.- Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą ir kontaktinio telefono numeris yra teisingas, kai jums pasiūlymą prekę.Taip pat galite siųsti laišką į mus ,tuo atveju, išreikšti negaliu susisiekti su jumis telefonu. 5.- Jūs galite sekti situaciją savo produktų į svetainę, kai jie išvežti.

Importo Mokesčiai ar Muitai

1.- Importo muitus ir kitus mokesčius nutiko jūsų pusės nėra įtraukti į kainą, prekės.Šie mokesčiai yra teikiama pirkėjui. 2.- Prašome patikrinti, ar su jumis šalyje?s Muitinės įstaiga nustato, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant. 3.- Prašome patvirtinta išsami informacija apie pristatymo sąskaitą faktūrą.Pavyzdžiui, kiek kaina, kurią mes turėtų rašyti apie važtaraštis, sąskaita faktūra arba kaip apibūdinti objektą ir pan...

Atsiliepimai

1.- Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų plėtrai ,mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ačiū už jūsų laiką. 2.- Paliksime atgal pačiu atsiliepimų jums po jūsų teigiamus atsiliepimus. 3.- Prašome susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, mes stengiamės išspręsti problemas.Labai ačiū už jūsų paramą.Have a nice day!

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų,mes esame čia, kad padėtų.Taip pat laukiu jūsų UŽSAKYMŲ!

Žymos: roland spausdintuvo, dx5, dx7 "epson" spausdinimo galvutė, dx7 vadovas, epson f2000, spausdinimo galvutė tx800, žalia mutoh, epson p8000, kasetė epson stylus, epson dx7 spausdinimo galvutė

Modelio Numeris l1440
Funkcija 100% Originalus &Brand New
Produkto pavadinimas dx7 spausdinimo galvutė
Tinkamas dx7 spausdintuvą
Kokybė Puikus
Įtampa 220V
Tipas EPS1440
Naudojimas Roland RA-640;Mimaki TS34/JV34;Mutoh RJ1624/1638
Prekės Pavadinimas HONHAMN

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų