8Pcs14Cm35g 10Pcs10cm13g Kokybės Whopper Plopper Viršų Vandens Popper Žvejybos Masalas Sunku Masalas Wobblers Sukasi Uodega, Žvejybos Reikmenys

€16.74

€31.00

-46 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Mes renkamės "Bubblery.lt Standartinis Pristatymas" greičiau ir saugiau pristatymo (atsekami logistikos įrašyti).Savybės:

◆Dėl Whopper Popper yra suvilioti, skirtos subtilybes, lydeka,aspius, geltona, ešeriai ir black bass.

◆Jis veikia, kai greitis nuo nuskaitymo, taigi super slow jūs negalite išgirsti uodegos, tik mažą svorį, kad šnypšti viduje galva virpesius ir atgal su kiekvienu sukimas uodegos.

◆Greičiu aukštyn ir jis pila vandenį kaip swamp buggy ir taip pat giliai, tuščiaviduriai, whopper-plopping-žuvies gaudyti garso, originalus!

◆Jis verčia mylios, todėl puikiai tinka šukavimas erdvius butus ar platybės ,apsiprasti produktyvus greitį ir ritmą tikrą dieną, tam tikrą žuvų, kad gali būti taip arba vienas, kad tiesiog žiūrėti kitus viršų vandens jaukų eiti.

◆Uodegos yra puikiai pritaikyta out of the box, yra lanksti ir lieka puikiai sureguliuota amžinai.

Specifikacijos: Masalo Tipas: Popper Žvejybos Masalas Medžiaga: Plastiko Masalo Svoris: 13g/35g Suvilioti Ilgis: 10cm/14cm Gylis: TopWater Kabliukai: 2* Stiprus Trigubas Kabliukai (6#) Akys: 3D Žuvies akis Žiedai: Plokšti žiedai Spalvų: 8 skirtingų spalvų, Pakuotės Sąrašas: 14Cm35g 8Pcs * Žvejybos Masalas 10cm13g 10vnt * Žvejybos Masalas Kiekvienas produktas rinkinyje yra viena kiekvieno stiliaus, bet stilius bus šiek tiek skirtis, priklausomai nuo išteklių (atsitiktinis stilius) ir neturės įtakos kiekio ir kokybės produktas.Jei jums tai spalvų skirtumas, nereikia tvarka.Labai ačiū!Patarimas: Atkreipkite dėmesį perkant, nes rankinis matavimas, ten bus šiek tiek klaidų, svorio ir ilgio, bet tai neturės įtakos vartojimui.Jei turite klausimų apie prekę, prašome susisiekti su mumis el. paštu.

Žymos: segmento nepastovi žmogus žvejybos, suvilioti viršų, popper whopper, suvilioti viršų vandens, rinkinys popper, popper rinkinys, suvilioti whopper, didelis whopper popper, žuvų popper, šviesus nepastovi žmogus žvejybos

Tipas Dirbtinis Masalas
Pozicija Vandenyno Roko Žvejybos
Modelio Numeris YU027-Kit
Kategorijos SUVILIOTI

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų