Universalus L:5M Sėdynės Diržo Tvirtinimo Sagtis Stop Mygtukai Peugot Focus VW Audi BMW

€4.69

€5.86

-19 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kaina pakeitimas 2 juostos medžiagos vieneto kaina , jei jums reikia pakeisti 4 vnt saugos diržų , prašome pasirinkti, kiekis 2 .

Ilgis:5 m/roll (Šis ilgis, pakankamai sėdynės 2 )

Plotis: 4.8 cm maždaug 2 colių

100% brand new,taip pat nuotraukos aukščiau

Universalus visiems automobiliams

Komplektą sudaro: 1 ritinėlis "PASIDARYK pats" saugos diržas

Dydis : 4.8 CM*10M

Tai yra aukštos kokybės automobilių saugos diržas diržas .Čia 10 gražių spalvų jūsų pasirinkti .Saugus ir mados ,tai geriausias pasirinkimas super sportinių automobilių.

Produkto Aprašymas:

Tai poliesterio juostos yra lengvesni nei įprasti poliesteris, tačiau arti savo jėgą.Mažas ruožas, žemas absorbcijos norma, ne akyto pluošto ir didelio stiprumo daro tai puikus pasirinkimas lauko naudoja, kaip gerai!

Poliesteris yra stipri ir patvari medžiaga, austiniai diržai.Ji yra naudojami siekiant užtikrinti saugumą ir atsparumą per kitų austinių diržų medžiagos.Šalies Brook Dizaino Poliesterio Juostos yra siūlomi gražus spalvų masyvas todėl ji patraukli, be jokių projektų.Poliesteris jungia daug naudos tiek polipropileno ir nailono be kai kurių negatyvus.

Tai geriausia naudoti 2" aparatūros su šiuo poliesterio juostos.D-žiedai, sagtis, triglides ir kt.yra dydžio, pagal diržas arba diržai jie yra skirtas būti naudojamas su.

Nors išvardyti kaip "2", mūsų austiniai diržai yra austi į tarptautinius standartus tarp 47mm ir 49mm pločio.

Tempiamasis stipris yra vidutinis lūžio taško geromis sąlygomis gamykloje.Mes rekomenduojame, kad jūs naudojate ne daugiau nei 50% atsparumas tempimui bet austiniai diržai.

Tai poliesterio medžiagos yra stipresnis nei polipropileno juostos, bet gali būti naudojami daugumoje pačios programos, įskaitant:

Diržai

Nardymas Svorio Diržai

Valtis Reguliavimas

Palapinė Dirželiai

Pensinis Dirželiai

Rankinės Diržo

Diržai

Šuoliai su parašiutu

Žymos: bmw f30, peugot 508, ragų oda, baby automobilių sėdynės įrašą, saugos diržų bmw f, d sagtis, diržas automobilių įrašą, bmw m lipdukai automobilio lipdukas, bmw diržo sagtį, rc sakura

Medžiagos Tipas Nailonas
Elemento Plotis 2inch
Elemento Tipas Saugos Diržai & Padding
Elemento Ilgio 10m
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Svoris 0.3kg
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Specialios Funkcijos Universalus

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų