Vyrai Taktinis Greito Atleidimo Diržai Atkalti Storas Diržas Karinės Armijos Dažasvydis Juosmens Pavarų Sunkiųjų Metalo Sagtis Nailono Juostos

€6.87

€9.82

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Mūsų taktinis diržas yra gerai padaryta ir gražus diržas.Klasikinės juodos, rudos , žalios spalvos ir aukštos kokybės medžiagos, kad ji tapo mada.Diržas su geros kokybės leidžia jums mėgautis puikus lauko veiklą.Ir tai taip pat puiki dovana jūsų draugams, šeimos nariams, kolegoms ir t.t.

Funkcija

[ Size ]--Diržo Ilgis: 125cm/ 49.2", Diržo Plotis: 3.8 cm/1.49", Sagties Ilgis: 6,7 cm/ 2.64", Sagties Plotis: 5.3 cm/ 2.1" .Pilnai reguliuojamas tiksliai tinka ir apsaugotos su kablio ir kilpos gale, kad suteikia puikias saugumo.Jūsų taktinis diržas nebebus atpalaiduoja pati!

[ High Quality ]-- Aukštos kokybės nailono diržas, pagamintas iš 100% aplinkai draugiškas nailono medžiagos, pralaidžios orui ir patogus naudoti kasdien.

[ Quick Release ]-- Su greito atjungimo sagtis, tvirtinimo detalės ir spaudai, pavyzdžiui, diržą , vienas paspaudimas ir atidarykite ir uždarykite jį.Karinės klasės sagtis gali apkrovos, didelis atsparumas tempimui, kad niekada neveikia dėl nelaimingo atsitikimo.

[ Multi-purpose ] --diržo taikomos visų rūšių darbo drabužiai, laisvalaikio kelnes, taktinės kelnės, ir lauko kelnės taip pat lauko reikmėms, pvz išvežimo privalo mokymai, kaip lauko alpinizmas, taktika ,medžioklė, išvykos pėsčiomis, šaudymo, jojimo, bėgimo, golfo, vandens sportas ir kt.

[ Pasitenkinimo Garantija ]-- Jeigu diržą galite įsigyti netelpa, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.Mes taip įsitikinęs, kad mūsų kokybės diržas, kad mes siūlome garantija.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

SPECIFIKACIJOS galimos Spalvos: Žalia, Juoda, Ruda Dydis: Diržo Ilgis: 125cm/ 49.2", Diržo Plotis: 3.8 cm/1.49", Sagties Ilgis: 6,7 cm/ 2.64", Sagties Plotis: 5.3 cm/ 2.1" Medžiaga: 100% Nailonas + metalų Lydinio dokumentų Paketą Sudaro: 1 * Juosmens Diržas 1 * Metalo Sagtis

Atkreipkite Dėmesį: sagtis gali platesnis, nei kai kelnės' kilpos, kai jūs patenkinti šiuo klausimu, prašome pašalinti sklende, tada gauti diržas per savo kilpas.

Apkrovos testas: 1. Į austiniai diržai turi stiprų guolių pajėgumo ir gali atsigriebti suaugusiųjų lengvai. 2. Sagties nėra lengva bounce off, ir išorinės jėgos nėra lengva atrakinti.

Sagties yra pagamintas iš cinko lydinio, medžiagos, kuris yra stiprus blizgesys, dilimui ir korozijai atsparių.Naudojant lazerio pjovimo procesą.Diržas nėra atplaišų ir negali nulio drabužius.Taktinis diržas, daugiafunkcinis ir klasikinis diržas visiems.Ilgis gali būti koreguojamas laisvai.Karinių diržo daro su lengvas ir dėvėti, atsparus nailono medžiaga, kuri turi stiprią išgarinti prakaitą, daugiau patogus ir kvėpuojantis, jaustis labiau lankstūs, lengvai išdžiūti ore.

Žymos: rudenį _ žiemos atrodo cardigan, vyrai textil diržas, moterų diržas, aukštos karinės diržas, c drobė diržas, sunkiųjų metalų bat, diržas vyrams, d sagtis, baoxiu diržas, balta techwear

Stilius Atsitiktinis
Diržo Plotis 3.8 cm
Funkcija Atsparus Purvinas, Praktiški, Ilgaamžiai, Madinga, Atsitiktinis
Taikoma Lauko Sporto,Medžioklės,Žygiai,Šaudymo,Jojimo,
Sagties Ilgis 6,7 cm
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
spalva Juoda, Ruda, Žalia
Diržai Medžiaga Poliesteris
Lytis VYRAI
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas JIUSUYI
Sagties Plotis 5.3 cm
Pavadinimas Karinio Stiliaus Diržas Vyras
Modelio Numeris Diržas-B2-3.8
Modelio Tipas Kietas
Tinkamas Kostiumas džinsai, laisvalaikio kelnės, kostiumas kelnės

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų