Tibeto Budizmas Fane Joss Paauksuota Bronza Jizo Ksitigarbha Bodhisatvos Budos Statula

€47.00

€92.16

-49 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Dydis: Aukštis 8 cm .Long4 colių .width4.6 colių

Dydis: Aukštis 20 CM .Long10 CM .width11.5 CM

Svoris: 1.5 KG----įtraukti svoris pakavimo medžiagos

1.Mes laivas reguliariai pirmadienio iki šeštadienio (Pekino Laiku) ir bus išsiųsti jūsų daiktus per 1-2 dienas po apmokėjimo gavimo.Jei mes negalime laivų daiktą laiku dėl kokių nors ypatingų priežasčių, mes informuosime jus per Bubblery.lt pranešimą.

2.Mes nesame atsakingi už taip pat galime pasiūlyti kokių nors konkrečių patarimų, importo mokesčių, akcizų, muitų, PVM ir mokesčių, kad jums gali tekti mokėti, kai jūsų užsakymo atvyksta.

3.Mes laivų elementus pagal jūsų Bubblery.lt adresas, išskyrus ypatingos pastabos iš pirkėjų!Įsitikinkite, kad jūsų Bubblery.lt adresas yra teisingas, kai jums pirkti daiktus Bubblery.lt.Mes neprisiimame atsakomybės už prekę nuostoliai dėl blogo adresą.

4.Pristatymo laikas:

Pristatymas gali turėti įtakos šventės, renginiai ir kai kurių kitų neaiškumų.Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, manau, prašome atidžiai kainos pasiūlymą ar pirkti prekę.Mes nenorime gauti neigiamą arba neutralų arba mažai DSR rezultatas, nes laivybos laikas.Jei turite specialių reikalavimų dėl laivybos laikas, prašome informuoti mane per Bubblery.lt pranešimą.

Mes norime suteikti jums laimingas pirkinių patirties, kai esate nepatenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis dėl Bubblery.lt, mes esame atsakingas pardavėjas, mes išspręsti jūsų problemą, prašome patikėti mums,ačiū!

Jei esate bet kokiu būdu nepatenkinti savo pirkiniu, leiskite man žinoti, per "MANO ŽINUTĖS", arba "Klausti Pardavėjo Klausimų," ar mūsų pašto dėžutę.Mes ją išspręsti už jus.Mes esame įsipareigoję užtikrinti, kad esate visiškai patenkinti kiekvieną sandorį. 100% Pasitenkinimas garantuotas !Mes pasistengsime atsakyti į jūsų laišką su 24 valandas paprastai.Kartais tenka šiek tiek atidėti, nes savaitgaliais ar švenčių dienomis.Jei jūs negalite gauti mūsų pašto po 48 valandų, prašome patikrinti savo šlamšto arba susisiekite su mumis Bubblery.lt.

Be to susisiekti su mumis per Bubblery.lt

Žymos: guanyin, buda statu, vairą viking, buda fontano vandens, jizo statula, jizo, donkey ornamentu, manjusri, bouda, Tibeto

Medžiaga Metalo
Temos Talismanas
Regioninės Funkcija Kinija

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų