Xbox Serijos X /Serija, S/Xbox Vienas Duomenų Valdytojas Rankena, Apkaba Sąvarža Mount Turėtojas Sukimosi Gamepad Laikiklis Mobiliojo Ryšio Telefono Stovas

€5.86

€9.15

-35 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Xbox Serijos X /Serija, S/Xbox Vienas Duomenų Valdytojas Rankena, Apkaba Sąvarža Mount Turėtojas Sukimosi Gamepad Laikiklis Mobiliojo Ryšio Telefono Stovas

Savybės:

1.Telefonas Valdytojas Turėtojas: duomenų valdytojo kalno yra skirta tik Xbox Serijos X, Xbox Serijos S, Xbox One X, Xbox Viena S, Xbox Vienas Valdiklis, leidžiantis įrašą į savo telefoną į jūsų valdiklio geriau žaidžiančią patirtį.

2.Reguliuojamas Matymo Kampas: Paspauskite mygtuką, kad reguliuoti kampas labiausiai patogi vieta jums.Visi mygtukai ir uostai yra visiškai prieinama.

3.Patogus ir Kompaktiškas: valdiklis, apkabos, yra lengvas.Jūs galite žaisti lova, sofa, automobilis lengvai, nesirūpindami, kaip nustatyti jūsų telefone.

4.Stabilus ir Patvarus: Pagamintas iš ABS ir Akrilo medžiagos, telefonas valdytojas mount funkcijos visiškai uždarytas užraktas struktūra norėdami pridėti valdikliui, ir išmanųjį telefoną, tvirtai ir saugiai.

5.Universalus Suderinamumas: "žaidimų valdiklis telefono įrašą tinka dauguma mobiliųjų telefonų (Atkreipkite Dėmesį: valdikliu ir telefonu neįtrauktos).

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Telefono Valdytojas, Savininkas

Taikytinos modeliai: Xbox Serijos X, Xbox Serijos S, Xbox One X, Xbox Viena S, Xbox Vienas

Medžiaga: ABS+PC

Spalva: juoda/skaidri

Pakavimo Sąrašas:

1*Telefono Valdytojas Mount

Žymos: gamepad stovėti xbox vienas, x-men serija, valdymo stovo, stovi xbox serija, stick xbox, didelis xbox valdytojas, vienas xbox, airpod turėtojas, xbox serijos x, vienas s xbox

Prekės Pavadinimas Rondaful
Modelio Numeris XBox Serijos X Valdytojas
Suderinamos Prekės/Modelis Sony
Su USB -
SONY Modelis playstation
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų