LED Downlight Aikštėje Led Paviršiuje Montuojamas Vietoje Lempos Vieną Dvigubo Galvos 10W 12W 20W Lubų Lempa, Miegamojo Kambarį Parduotuvėse

€20.79

€34.09

-39 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Šiuolaikinės Prožektoriai LED paviršinės Montuotės Downlight Aikštėje Balta Juoda Namo Apšvietimas Reguliuojamas Sukimosi Gyvenimo Kambario, Miegamasis Šviesos

Specifikacija:

Gamintojas: DVOLADOR

Medžiaga: lieto Aliuminio

Kūno spalvos:Juoda,Balta

Šviesos šaltinio tipas: COB Žetonų (Spalvų Perteikimo indeksas (Ra>90) beveik kasdien viziją, kuri, " Eye-apsaugoti ir labiau tinka Svarstymas)

Galia: 10W 12W 20W 24W

Šviesos Srautas: 110lm/W

Spindulio kampas: 30 laipsnių

Spalvos temperatūra: Šiltai Balta (3000-3500K), Natūralus baltas (4000-4500K),Balta (6000-6500K)

Pakuotės Turinys :

1 * LED Downlight

1 * LED Driver (Pastatytas Atgal Downlight )

Produkto Duomenys Ir Funkcijos

Funkcijos : 1 horizontalia kryptimi, gali būti pasuktas 180 laipsnių kampu, ir vertikalia kryptimi gali būti pasuktas 30 laipsnių kampu, kuris gali patenkinti skirtingus poreikius.

Funkcijos 2 : Meno, dizainas, eksterjero, pagaminti iš aliuminio, ne tik gražus, bet taip pat turi gerą atsparumą korozijai ir rūdims pasipriešinimo.

Funkcijos 3 : lustas naudoja geros kokybės COB (chip, spalvų perteikimo indeksas šis lustas gali būti kaip aukštas, kaip 90, skleidžiamos šviesos yra šviesus, ir spalvų perteikimo objektas yra arti žmogaus vizija.

Gaminio Dydis

Prašymas

Tai labai aukštos kokybės vieno dvigubo žibintas.Jis turi daug įvairių paskirčių.Jūs galite įdiegti ją, bet kur jūsų namuose.Įjungus lempą, ji gali apšviesti jums labai gerai.Kai jums nereikia naudoti jį, jo graži medinė išvaizda yra geras namų puošybai.

Montavimas Metodas

Naudojant paviršiaus sumontuoti taip, skylė yra, nereikia ir diegimo metodas yra labai convinent, jei turite kokių nors neaiškumų, galite susisiekti su mumis nemokamai, mes siūlome išsamų vadovą jūs.

Apie Mūsų Komandos

Mes esame Profesionalų komanda, profesinė technologija, nuoširdus paslaugos koncepcija, pasirinkti mums neleis jums žemyn, mes buvo padaryti geriausius produktus.

Žymos: žibintas ant galvos, dviguba led spot, led spot veranda, lubų aikštėje, lamparas techo, led spot, led paviršinės montuotės downlight sukasi, senoviniai lubų lempa, lubų šviesos žibintai, alavo lubų šviesos

Kūno Spalva BALTA JUODA
Spalvos Temperatūra Šiltai Balta (3000-3500K)/Natūrali balta (4000-4500K)/Balta (6000-6500K)
Modelio Numeris LED Downlight
Medžiaga Aliuminio
Prašymas Įėjimų, gyvenamieji kambariai, miegamieji, virtuvės,Parduotuvės patalpų lubų šviesos
Prekės Pavadinimas DVOLADOR
Yra Pritemdomi Taip
Garantija 1Years
Maitinimo Šaltinis AC
Šviesos Šaltinio Tipas COB Žetonų
Šviesos Šaltinis led
Galios Tolerancija 2%
Kilmės KN(Kilmės)
Jungiklio Tipas Palieskite Įjungimo/Išjungimo Jungiklis
Sertifikavimo ROHS
Įtampa 90-260V

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų