Rausvos spalvos, Blizga Merginų Kuprinė China Vienaragis Dizaino Kuprinė Žavinga Bookbag Mados Mielas Keliauti Mokyklos Maišą Studentų Mergaitės

€11.68

€21.23

-44 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas

Šis punktas yra pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagos su blizgiu china dizainas, tinka mergaitėms mados atsitiktinis Kuprinė.Mados kuprinė lauko ar keliaujant.Taip pat gerai veikia kaip bookbag maža princesė.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip patogus nešiotis maišelį, keliaujant ar kaip daypack už išvykas ir kitas ekskursijas.

Funkcija

- Spalva: Rausva.

- Medžiaga: china.

- Dydis: Apie 24x10x34cm.

- Tai mielas china vienaragis kuprinė mergaitėms, naudojami kasdien, apsipirkimas, ekskursijos ir trumpalaikių kelionių.

- Blizga vienaragis dizaino, kad ir kur jie būtų, bus pritraukti visuomenės dėmesį, kad būtum dėmesio centre.

- Su miela vienaragis elementų dizainas.Jis yra lengvas vaikai bookbags, puikiai mielas kuprinė mokyklų ir laisvalaikio ekskursijos.

- Patvarus metalinis užtrauktukas, patogus ir patvarus.

- Jis gali turėti piniginių, raktų, mobiliųjų telefonų, užkandžių ir kitų smulkių aksesuarų, taip pat tinka knygą ar dienoraštį.

- Erdvus kosmoso vykdyti užkandžiai, arba drabužius, knygas ir kitus kasdienius dalykus.

- Reguliuojami dirželiai padaryti jį patogu nešiotis.

Pakavimo sąrašas

1 x kuprinė

Žymos: bear knygos krepšys, bookbag moterims, kambariniai stiliaus mergina, kovoti su mergina kuprinė, maišelis dizainas, pursez dizaineris kuprinė, pečių maišą, tu vienaragis kuprinė, krepšys, kuprinė, didelis lv krepšys

Uždaryti Tipas užtrauktukas
Apdaila NĖRA
Stilius Mados
Pagrindinė Medžiaga Kita
Lytis Unisex

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų