Automobilių Android 9.1 2 din auto Radijo multimedijos grotuvo KIA sportage 2010 2011-2016 Galvos Vienetas gps navigacijos autoradio video

€84.34

€115.53

-26 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Android 9.1 9 colių Wifi, Automobilių Galvos Vienetas Radijo Garso GPS Multimedia Player 2010 m. 2011 m. 2012 m. 2013 m. 2014 m. 2015 m. 2016 m. KIA Sportage

Specifikacijos:

Sistemos: "Android" 9.1

Ekrano dydis:9"

Ekrano raiška:1024*600

Veidrodis nuorodą:Android/IOS

Galia:4*45W

Įtampa:DC 12V

PROCESORIUS:A7 1.3GHZx4

RAM:1G/2G

ROM:16G/32G

Savybės

WiFi Internetas: sistema palaiko naršant internetą per WiFi.Jis ateina su WiFi modulis.Jūs galite atlikti "Google" paiešką kelių su greitos paieškos langelį, žaisti internetinius žaidimus, žiūrėti vaizdo įrašus, atsisiųsti internetu duomenis ir patikrinti, ar el. laiškus ir prijungus prie bet WiFi hotspot diapazone.

App parsisiųsti: Ji pakeičia savo gamyklos radijas su android sistema didelį naudingumo ir extendibility.Jūs galite atsisiųsti bet kokį paraiškų android market "už prieigą prie žaidimų, "Skype", MSN, "YouTube", "twitter", E-Book, "Gmail" ir pan.Ši sistema taip pat palaiko įdiegti arba pašalinti programas, RAM arba SD pasirinktinai.

3D Navigacija: automagnetolos yra įrengta visame pasaulyje realaus laiko navigacijos funkcija bei didelio tikslumo.Su buvimo vietą, greitį, ridą, orientyras pastatas ekranas, 3D street view, tikslo paieška ir turn-by-turn balso kryptimis, tai bus tobulas kelių kompanionas.Dviejų zonų funkcija, muzika iš radijo/AV/DVD/TV ir tt gali būti žaidžiamas už scenos pagal GPS režimu, ir jis bus pereiti prie GPS balso automatiškai.

Radijo tuning:Support FM paieška, galite klausytis radijo, kuris yra jūsų domina, mėgautis važiavimo laikas.

"Bluetooth": Ji naujinius savo automobilį su "Bluetooth" modulis, skirtas laisvųjų rankų įranga ir muzikos transliavimas.Su melodijos ir balso išeina iš automobilio garsiakalbių, galite skambinti, atsiliepti, atmesti ir nutildyti skambučius neatsižvelgiant rankas nuo vairo.Jo knygos funkcija leidžia jums ieškoti kontaktų tiesiogiai dideliame ekrane galvos vienetas.Galimybę transliuoti savo mėgstamą melodijas iš Išmaniojo telefono belaidžiu ryšiu, taip pat pageidautina.Vidinis mikrofonas yra įtrauktas iškraipymas-nemokamai kalbėti.

Veidrodis nuorodą

Paramos susisiekti su Iphone per Wi-fi "hotspots"

Paramos prisijungti su "Android" mobilųjį telefoną per USB duomenų kabelį, ir "Wifi" prieigos tašku

Mobiliojo telefono vaizdo bus rodomas DVD, taip pat muzikos, video, žaidimai

Už "Android" mobiliųjų, DVD jutiklinį ekraną galima valdyti mobiliuoju.(Atkreipkite dėmesį: Ji gali padėti dalis "Android" mobiliųjų ne visi iš jų)

Vairas Kontrolės

Vairo Valdymo funkcija leidžia jums lengvai kontroliuoti apie tai, kaip perjungti dainas, keisti radijo kanalus ir reguliuoti garsumą iš mygtukų, esančių ant savo vairo.

Tai suteikia patogumo ir saugumo, leidžia jums išlaikyti savo rankas ant vairo.

Multimedia Player

1024*600 raiškos ekranas, parama HD 1080P vaizdo ekranas.Build-in wifi mėgautis muzika ir vaizdo įrašai tinkle.

Pritaikyti garsą į jūsų asmeninius pageidavimus grafinis ekvalaizeris.

Pop, Rock, Jazz, Klasikinės, Butas, Vartotojo, Balso

Kelis pritaikymas pasirinkimo leidžia jums pritaikyti garso patirtį, pagal savo skonį.

Kai automobilį Atbuline Pavara, šio automobilio DVD bus automatiškai pereiti prie atsarginio kamera vaizdą su automobilių stovėjimo aikštelė linijos.

Biuro Įrankiai: Jūs galite skaityti ir redaguoti office failus, pavyzdžiui, WORD/ EXCEL/ POWERPOINT/ PDF/TXT jį kaip planšetinį kompiuterį.

Failų Valdymas: Su failų naršykle, galite atidaryti failus su atitinkamomis programomis, ieškoti failų bei juos valdyti.

HD 1080P filmavimas: HD 1080P vaizdo įrašo atkūrimas yra remiama šio automobilio DVD grotuvą.

2.5 D ekranas

Skirtingai nei dauguma transporto imtuvai, ji turi HD 9-colių ekranas, o ne reguliariai 8 colių ekranas.Ekranas yra didesnis, vaizdas yra aiškesnis, ir touch yra jautresni

32GB USB Jungtis: yra USB lizdai 32GB talpa, šis įrenginys leidžia garso ir vaizdo žaisti, nuotraukų peržiūra, El. knygų Skaitymas ir tt iš USB.MP3、WMA、AAC、RM、LFAC garso formarts,MPEG-1/2/4、H264、H263、VC1、RV、RMVB、DivX、Sorenson SparK、Kibirkštis、VP8、AVS Transliuoti vaizdo ir JPG/BMP/JEPG/GIF/PNG nuotrauka yra palaikomi.

"IPod" / "IPhone" Įkrovimas: Šis multimedijos palaiko įkrauti savo iPod/iPhone per USB kabelį.

OSD Kalbos: 70 rūšių OSD kalbos palaikomos įskaitant: Tradicinis Kinų, Supaprastinta Kinų, Japonų ,korėjiečių ,arabų ,anglų (Australija),anglų (Kanada) ,anglų (naujoji Zelandija),anglų (Singapūras),anglų (Jungtinė karalystė),anglų (Jungtinės amerikos valstijos) ,Afrikanų, Bahasa Indonesia ,Bahase Melayu ,Vokiečių(Vokietija), Vokietijos(Lichtenšteinas), Vokiečių(šveicarija), Filipinų, Fancais(Belgique), Fancais(Kanada), Fancais(Prancūzija),Fancais(Suisse),Italijos(Italija), Italijos(Svizzera), Kiswahili, Latvijos, Vengrų,Nederlands, Norsk bokmal,Polski Portugues(Brazilija), Portugues(portugalija), Rumantsch, SlovenCina,Suomi, Svenska ,Pyccknn ir kt.

Designable Elementai: Gyvų tapetai " ir Tapetai yra iš anksto.Galite nustatyti bet kurią nuotrauką kaip fono paveikslėlį.Jūs taip pat leido prie "PASIDARYK pats" paleisties vaizdas ir pagrindinio meniu.

Vidinis Stiprintuvas: 4 kanalo galia 4*45W Stiprintuvas yra integruotas į tai automobilių garso sistemos.

Neprivaloma funkcija:

paramos Atbulinės eigos Kamera(pasirinktinai)

paramos SKELBIMAI DVR (pasirinktinai)

paramos DAB+ (pasirinktinai)

paramos TMPS (pasirinktinai)

paramos OBD (pasirinktinai)

paramos DTV (pasirinktinai)

Pakuotė:

1 * automobilio "Android" GPS multimedia player

2 * USB kabeliai

1 * GPS antena

1 * RCA kabelis

1 * adapteris, maitinimo kabelis

1 *vaizdo Kameros kabelis

1 * Vartotojo manua

1 * galinio vaizdo veidrodis (Neprivaloma)

Žymos: 2 din kia sportage 3, gps navigatorius kia sportage, Android AUTO, automobilio radijas kia sportage 2011, debesis žibintų, kia sportage kilimėlis 2019, galvos vienetas kia sportage, kia sportage 2 multimedia, cam kia sportage, 15 colių garsiakalbis

Din Dvigubas Din
Įtampa 12V
Rezoliucija 1024*600
PROCESORIUS
Kia Modelis Sportage
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
Galinio vaizdo kameros įvestis
OBDII
RAM 2G
Ekrano Dydis 9"
Elemento Dydis 237mm*220mm* 200mm
TF/Micro SD Lizdas 0
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Prekės Svoris 2kg
Medžiagos Tipas ABS+ metalas
veidrodis nuorodą
OSD Kalba Vietnamo
Modelio Pavadinimas Už Kia Sportage
Operacinės Sistemos Android 9.0
Atsargine Kamera
ROM 32G
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis KIA
Specialios Funkcijos TV
Vairas kontrolės Parama
Išdėstymas
Speciali Funkcija Paramos Vairas Kontrolės
Max Išorinė Atmintis 32G
Galia 4*45w
Sportage Metų 2015 m.
Sąsaja USB,RCA
Radijas Atsako Dažnių Juosta

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų