Ac110V~240V Lauko Pir Judesio Jutiklis-Jungiklis Sienų apšvietimo Lempa 180 Laipsnių Jutiklis, Detektorius Pir Judesio Jutiklis Led Jungiklis #8

€6.07

€9.80

-38 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Ming-sumontuoti infraraudonųjų spindulių kūno jungiklis jutiklis (Modelis: BK-P02C)

Smart naujus produktus, didinti jutiklio jautrumą galima reguliuoti naudojant SENS rankenėlė reguliuoti) funkcija, didinant jutiklio galva, gali būti aukštyn ir žemyn ir į kairę ir į dešinę (į viršų ir į apačią 90 laipsnių kampu (apie 160 laipsnių), galima nustatyti funkciją, bet taip pat padidėjo indukcijos kampu.Produkto sisteminės vandeniui atsparus, gali būti naudojamas patalpoje ir lauke.

Įėjimo įtampa: 110V-240V

Nominali Galia: 1200W

Medžiaga: ABS

Spalva: juoda

Maksimalus detekcijos atstumas: 12 m

Maksimalus stebėjimo atstumas 12 metrų, centrinis jautriųjų elementų nurodo didžiausią aptikimo diapazonas, faktinio naudojimo, tai gali būti dėl aplinkos temperatūros, diegimo metodą, įtakos padėties nustatymo objektas, karšto ir šalto oro ir kitų veiksnių, faktinis aptikimo atstumas yra mažesnis nei 12 metrų.

Aptikimo atstumas reguliavimo diapazonas: 5 m -12 metrų (SENS rankenėlę)

Vėlavimo laikas gali būti nustatomas intervalas: nuo 5 sekundžių -600 sekundžių (LAIKAS rankenėlę)

Darbo laiko reguliavimo diapazonas: Naktinis darbas / darbas dieną ir naktį (LUX rankenėlę)

Visas apkrovos galia 10A relės kontrolės, galimas energijos taupymo lempos, LED lempos, kaitrinės lempos, išmetamųjų dujų ventiliatoriai, solenoido vožtuvus, stebėjimo įranga.

Paketas apima

1 x judesio jutiklio jungiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: išorinis šviesos jutiklis, PIR JUTIKLIS, signalizacijos judesio jutiklis, lempos sienos, PIR Jungiklis, judesio pir jutiklis, judesio jutiklis-jungiklis, judesio detektorius tuya, judesio jutiklis šviesos lauko nešiojamų, lauko pir jutiklis

Modelio Numeris mool
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų