2020 Moterų Pro Komandos Triatlonas Kostiumas ilgomis Rankovėmis Dviračių Džersis Skinsuit Jojimo Jumpsuit Maillot Dviračių Ropa Ciclismo Rinkinys Gelio

€32.75

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

modname=ckeditor

Pristatymas

1. Pristatymo laikas: pašto laikas yra 15-25 darbo dienas nemokamas pristatymas greitas pristatymas 7-15 darbo dienų (įskaitant DHL, UPS, EMS ....) 2. Mes tikimės, kad jūsų prekė atvyksta laiku, tačiau, nes ji yra tarptautinė, greitas pristatymas, pristatymo laikas priklauso nuo kurjerių įmonės ir vietos muitai (jei taikoma), ir ne mūsų patikrinimas ne visiems.Jei turite kokių nors problemų su šia siunta, prašome susisiekti su mumis.Mes esame įsipareigoję tarpusavio teigiami sandoriai 3. Laivybos išlaidos apima pašto, handhabung. 4. Pateikti sekimo numerius tik registruotas siuntas, Mes laivas, 6 dienas per savaitę, išskyrus šeštadienius ir valstybinių švenčių dienomis. 6. Sklypai yra paprastai išsiunčiamas per 1-3 darbo dienas ir galima internetu, po apmokėjimo gavimo (šeštadienį ir Švenčių dienomis).Retų daiktų ir didelių aufträge gali būti šiek tiek ilgiau.

Grįžta

1. Jei elementas, kurį gavo, yra nepriimtinas, su defektais, sugadintas, ir už jos ribų, prašome pranešti mums per 3 dienas po prekių pristatymo. 2. Jei šių nemalonių dalykų atsitikti, mes tikimės, kad pirkėjai ir tiekėjai gali aktyviai bendrauti, lanksčiai spręsti ginčus.Mes jus patikinti, kad rasime tinkamą sprendimą.

Susisiekite su mumis

Prašome susisiekti su mumis.Taigi, mes darome viską, kad išspręsti bet kurią problemą, kuri gali ateiti iš karto, ir mes vertiname galimybę teisingai sandorio.Visus klausimus apie mūsų prekės yra atsakyta kaip įmanoma.Iš anksto dėkojame už jūsų kantrybę.

modname=ckeditor modname=ckeditor

Žymos: triatlonas trisuit, kostiumas triatlonas, Pusė Rankovės jumpsuit, diržų skaičius, vyrai triatlonas, dviračių jersey moteris dviračiu, vyras triatlonas, Spandex, Žiūrėti Vandeniui, zentai

Lytis MOTERIS
Dviračių Jersey Mygtukai Stilius GELIS Kvėpuojantis Padas
Modelio Numeris yu34
Sport 1 Tipas dviračių drabužių/vasaros dviračių drabužiai
Rankovės Dydis Ilgomis Rankovėmis
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Pardavimo Metodai Gamyklos Tiesioginio Pardavimo
Sezonas Pavasario/Rudens
Kelnės Medžiaga 80% Poliesterio ir 20% Ruožas & Spandex
Sportas tipas 2 dviračių drabužių/ropa ciclismo hombre/ dviračių džersis
Užtrauktuko Ilgis Pilnas
Tipas Jersey Rinkiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Megztiniai Medžiaga 100% Poliesteris
Medžiaga Poliesteris,Lycra

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų