Slidinėjimas Seilinukai Kaklo šildytuvus Vyrai Moterys Lauko Snieglenčių Motociklo važiavimas Dviračiu Žiemą Šilčiau Sporto Pusę Vilnos Veido Kaukė

€7.48

€11.88

-37 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Goexplore Kaklo šildytuvus Vilnos Slidinėjimo Kombinezonai Vyrai Moterys Lauko Snieglenčių Motociklo važiavimas Dviračiu Žiemą Šilčiau Sporto Pusę Veido Kaukė

mes tiekiame dropshipping ir didmeninė prekyba,prašome kontaktai mumis,mes galime suteikti jums foto ir gera kaina.Naudojama sportui, MOTOCIKLININKAMS, DVIRATININKAMS, SLIDINĖJIMAS, ŽVEJYBA, ŽYGIAI IR ŽIEMOS NAUDOTI Funkcijas, Puikią apsaugą nuo šalčio žiemą, Telpa virš ausų ir nosies, o vis dar išlaikyti visą veidą, kuriems Labai šiltas ir lengvas dėvėti

spalva FC30,FC54,FC56,FC69,FC99 dydis

Vienas Dydis Tinka visiems (dydis kontrolė) medžiagos, Vilnos paketo plactic krepšys

Kviečiame apsilankyti mūsų svetainėje ir sužinokite daugiau apie mūsų produktus, ir prašome nedvejodami apsilankykite mūsų gamykloje.Jeigu jus domina mūsų produktus, prašome nedvejodami susisiekite su mumis taip greitai, kaip įmanoma!

Apmokėjimas:

1 .Prašome pranešė, kad mes PRIIMAME ALIPAY, sąlyginio DEPONAVIMO, jokių problemų priimant mokėjimo, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums išspręsti problemą.

2 .Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.

Pristatymas

1 .Parengti laikas : produktai bus išsiųsti per 3-5 darbo dienas po to, kai jūs padaryti mokėjimo, dėl kiekio.Tada jūs galite stebėti juos internetu.

2 .Pristatymo būdas :

A ,NEMOKAMAS PRISTATYMAS metodas: ši prekė bus pristatyta Kinija Paštu, Oro Paštu , Bubblery.lt Standartinis Pristatymas,SPSR,skirtingų šalių, mes atsiųsime skirtingų laivų stiliaus.Vienu žodžiu ,mes pasirinkti geriausią ir greitas laivas stilių, kurį norite siųsti elementą, jums .Jūs galite sekti elementus per alibaba sistema, arba po webset.Kinija Paštu, Oro Paštu, yra prieinama 26 šalys/ sritis: JAV, didžioji Britanija, Australija, Brazilija ir Kanada, Italija, Turkija, Ispanija, Malaizija, Prancūzija, Rusija, Švedija, Naujoji Zelandija, Norvegija, Šveicarija ir Japonija, Tailandas, Airija, Izraelis, Belgija, Lenkija, Korėja, Austrija, Vokietija, Danija, Singapūras.

Pristatymo laikas: JAV& Kanada: 15 dienų-20days, kad Europos šalyse: 20 dienų-25 dienomis, Azijos šalyse: 7-15 dienų, kita šalis/ sritis: 25 dienas-30 dienų.

B .Jei reikia pateikti kitą metodą( EMS/ UPS/DHL) ar esate iš kitų šalių atmesti aukščiau, yra skirtumų, pristatymo mokestį reikia mokėti, prašome jį rasti, kai jūs pateikiate užsakymą.

Pristatymo mokestis

Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų įkrauti savo šalį

Grąžinimo politika

mes tikimės, kad mūsų produktai visada gali padaryti jus laimingais.Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, nors pokalbių internetu sistema arba el. paštu per 3 dienas po atvykimo, geriau su nuotraukomis parodyti problemą aiškiai.

Jei jums reikia grįžti, Grįžti turi būti daroma 7 dienų nuo atvykimo, pirkėjas atsako už pristatymo mokestis.

Saldus priminti

mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks, todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Jūs galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes visada čia buvo dirbti su jumis, norėdami išspręsti visas problemas, ir bus atsakyti jums į 12 valandų, jei tai ne tarnybos metu.Jei gerai jaučiatės, prašome, nepamirškite palikti mums geru reitingu, ačiū!

Didelis kad nuolaida

Jei jums reikia įdėti didesni, tvarka, kuri yra daugiau nei max kiekis, prašome susisiekti su mumis ir gauti nuolaidą.

Žymos: nr snieglenčių, pro slidinėjimas, pavėsinė žiemos sportas, slidinėjimo sniegas, kaukė smogas, sportas viršų, vyriškos slidinėjimo kombinezonai, kaukė žiemą, vyrų snieglenčių, vyrai kaklo šilčiau

Sportas Tipas Slidinėjimas
Funkcija keep warm/vėjo/kvėpuojantis
Dydis vienas dydis tinka visiems (dydis kontrolė)
Sportas Motociklininkai, dviratininkai, slidinėjimas, žvejybos, žygiai
Stilius Aktyvus
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
spalva FC
Prekės Pavadinimas Goexplore
Elemento Tipas SEILINUKAI
Medžiaga Vilnos Audinys
Modelio Numeris FC
Modelio Tipas Spausdinti
kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Sezonas Žiemos
Svoris Apie 0.15 kg

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų