Automobilinis GPS Seklys Transporto priemonės, GPS Locator GT06 nutraukė Naftos Balso Stebėti SOS Skambučio 12-36V Motociklo Tracker Realaus laiko Sekimo Prietaisas

€19.09

€33.50

-43 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Naujausia versija MV730

Spauskite ant nuotraukos norėdami pirkti.

Pasaulio naudojimas

Jis gali puikiai dirbti maždaug 99% šalimis, kurios remia 2G GSM tinklo

Prašymas 12-36V Transporto priemonės

Suderinamas su dauguma 12-36V Transporto priemonių

Realaus Laiko Sekimas

galite realiu laiku stebėti tikslinės google maps lengvai.

Kelių Stebėjimo Būdai

Paramos GPS+LBS dual padėties nustatymo būdai

A-gps Padėties nustatymo Greitai

AGPS(Assisted Global Positioning System),gali padėti tracker sugauti gps signalo daugiau greičiau.

Vibracijos Signalas

Jei kas nors sukrėstas savo automobilio , siūlome, kad prietaisas įrašytas į ranką statusą, prietaisas nusiųs signalą informacija į jūsų telefoną.

Geo-tvoros

Nustatant vieną ar kelias konkrečias sritis (namo, įmonės), prietaisas palieka ar į šią erdvę, mes gauname signalą pranešimą.

Istorija Maršruto Peržiūra

Mes galime patikrinti, istorijos Maršrutą automobilių per mobiliąją programėlę arba prisijungimo platforma, galite pateikti duomenys už 3 Mėnesius!

Keli Signalai

Šis įrenginys palaiko greičio viršijimo signalas,ardyti, signalizacija,judėjimo signalizacija,Acc uždegimo & liepsna iš signalą.

Balso Stebėti

Jūs galite stebėti garso aplink prietaisą nuotoliniu būdu per savo mobilųjį telefoną.

Atvirų Durų Signalas

Kartą atvėrė savo duris be sutikimo, prietaisas nusiųs signalą informacija į jūsų telefoną.

Nuotoliniu būdu išjungti ir Atkūrimo Aliejus

Jums gali nuotoliniu būdu išjungti kuro, kai automobilis buvo pavogtas, arba susitikti kai kurie skubios pagalbos , žinoma, jūs taip pat galite atnaujinti jį.

SOS Pagalbos Skambučių

Jūs galite paspauskite SOS mygtukas, avarinio ryšio kartą susitiko avarinę situaciją.

GSM/GPRS Aklas Srityje Duomenų Saugojimas

Prietaiso nelaikykite GPS duomenys automatiškai, kai jį įvesti į GSM/GPRS aklas srityje.su built-in memory.tai galima laikyti 500pcs duomenis labiausiai.

Nemokamai Interneto Platforma & APP

Šis modelis paramą vienerius metus nemokamai platforma.http://www.gps110.org PROGRAMA: DAGPS

GT06 Parametrų & elektros Instaliacijos Schema

Pakuotės ekranas

Apžvalga

Šis produktas GT06 yra labai stabilus ir geri Automobilių GPS Tracker, kurie yra specialiai suprojektuoti transporto priemonės, pavyzdžiui, automobilis, motociklas, motociklų ir sunkvežimių!Ji yra plati darbinė įtampa 12-36V DC , suderinamas su dauguma transporto priemonių rinkoje!Be to, ji priima pažangiausias technologijas, GPS ir LBS Triple padėties nustatymo funkciją, galima rasti labai greitai ir siųsti jums labai tikslios padėties informaciją.Pagal GPS nustatymo režimas, tikslumas gali būti mažiau nei 5 metrų!Kas daugiau, ji gali būti tiesiogiai sujungtas su baterija transporto priemonės, galite gauti pastovia galia be įkrovimo veikti!Jis palaiko GSM Quad Band Dažnių( 850/900/1800/1900Mhz ), gali puikiai dirbti visame pasaulyje!Pagaliau, šio modelio prietaisas parama, daug funkcijų, pvz., sos pagalbos skambutį, balso stebėti, nutraukė naftos, atvirų durų signalas, kuris yra populiarus ir mylimas daugelio klientų.Programos: Naudojamas plačiai dėl transporto priemonės bei kitų judančių objektų sekimą.

Pagrindinės Funkcijos

1. Mini Dydžio ir Lengvas Montavimas. 2. Platus darbinė Įtampa 12-36V DC, suderinama su transporto priemonių rinkoje! 3. Nuotoliniu Būdu Išjungti & Tęsti Kuro Kai jūsų transporto priemonė buvo pavogta ar patenkinti bet kurią pagalbos, jums gali nuotoliniu būdu išjungti kuro SMS komandą arba APP sustabdyti transporto priemonę, žinoma, jūs taip pat gali tęsti kuro nuotoliniu būdu. 4. GPS+£, Dvivietis Padėties nustatymo Būdai Jei gps signalas yra geras, prietaisas bus rasti per gps palydovų, jei ne, prietaisas bus rasti per LBS!Pagal GPS nustatymo režimas, tikslumas yra 5-10 metrų, pagal LBS nustatymo režimas, tikslumas yra 100-1000 metrų! 5. Realaus Laiko Sekimas Jums bus galima realiu laiku stebėti, kad prietaisas "google" žemėlapiuose per mobilųjį telefoną, planšetinį kompiuterį ir atvirkščiai. 6. AGPS Greitai Padėties.AGPS(Assisted Global Positioning System),gali padėti tracker sugauti gps signalo daugiau greičiau. 7. Geo-tvoros Nustatant vieną ar kelias konkrečias sritis (namo, įmonės), prietaisas palieka ar į šią erdvę, mes gauname signalą pranešimą. 8. Istorija Maršruto Peržiūra PROGRAMĖLĘ ir web serveris, galima įrašyti įkelti duomenis iš prietaiso, esančio iki 3 mėnesių, jums bus gali atkurti istoriją maršrutą bet kuriuo metu! 9. Atvirų durų signalas Kartą atvėrė savo duris be sutikimo, prietaisas nusiųs signalą informacija į jūsų telefoną. 10. Greičio viršijimo Signalas,Ardyti, signalizacija,ACC uždegimo&Liepsna iš signalizacija,Judėjimo Signalą. 11. Vibracijos Signalas Jei kas nors sukrėstas savo automobilio , siūlome, kad prietaisas įrašytas į ranką statusą, prietaisas nusiųs signalą informacija į jūsų telefoną. 12. Balso Stebėti Jūs galite stebėti garso aplink prietaisą nuotoliniu būdu per savo mobilųjį telefoną. 13. SOS Pagalbos Skambučių Jūs galite paspauskite SOS mygtukas, avarinio ryšio kartą susitiko avarinę situaciją. 14. Vienerių Metų NEMOKAMĄ INTERNETO STEBĖJIMO PROGRAMINĖS įrangos IR programų MOBILIESIEMS !

Žymos: gps motociklo yhamaja, gp tracker, vienos ašies saulės sekimo, tkstar, transporto priemonės, gps sekimas, tk102, ios gps tracker, gt06 tracker, vežimėlis europos pristatymas, gps tracker vehicl

Darbinė Įtampa 12-36VDC
specialios funkcijos 5 Geofence, Aklas srityje duomenų saugojimas
Prekės Pavadinimas ertengtec
GPS tipas GPS Tracker
Tikslumas GPS
Speciali Funkcija Interneto Prijungtas
Tinklo ir Dažnis 2G GSM/GPRS; 850/900/1800/1900Mhz
Garantija vienerių metų
Gps Modulis Taip
Modelio Pavadinimas gt06
Pozicionavimo Būdai GPS+LBS
Galia 0,5 w
Kelio Platforma http
GPS Geografinė Vieta Europa
Specialios funkcijos 1 Nuotolinio sumažinti naftos, SOS pagalbos skambutį, Istorija maršruto peržiūra
Specialios funkcijos 3 Greičio viršijimo signalas, ACC uždegimas, Liepsnos Iš Signalas
Baterijos Veikimo Trukmė 5 Iki 9 Valandų
Specialios funkcijos 2 Vibracija, žadintuvas, Judėjimo signalizacija,Ardyti signalizacijos
Elemento Dydis 90(L) x 50(W) x 13(H)mm
specialios funkcijos 4 atvirų durų signalas
Naudojimo laikas Vienerius metus nemokamai
Įtampa 12V
Ekrano Dydis Pagal 2 Cm
Tipas GPS Seklys Automobilį
atsarginė baterija Įkrovimo 3.7 V 200 mAh Ličio jonų polimerų baterija
Versija Naujausias
GPS Vietos Pasaulinio naudoti

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų