Medvilnės U Formos Moterys, Nėštumo Pagalvė Moterų Pilvo Paramos Pusė Pabėgiai Slaugos Nėščia Pagalvę Motinystės Aksesuarai

€11.68

€13.12

-10 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

MOTINYSTĖS PAGALVĘ NĖŠTUMO SLAUGOS MEDVILNĖS JUOSMENS JUOSTELĘ PARAMOS PUSĖJE MIEGAMOJI

Pagalvės Forma: Kaulų Tipas

Audinio Medžiagas: Grynos Medvilnės (Didelio Tankio)

Pagalvė Core Pamušalas: 100% 7D Tuščiavidurio Pluošto (Poliesterio Pluoštas)

Pagalvės Svoris: 480g

Dydis:

Pagalvė:76 X 38 X 13cm / 30" X 15" X 5,1"

Jungiamoji Dalis: 20 X 17cm / 7.9" X 6.7"

Pagalvė Core Aukštis: 10.1-15cm /4" X 5,9"

Savybės:

●Tinka naudoti kaip nugaros pagalvėlė, skirtą žiūrėti TV ir skaityti.

●Naudojant medvilnės audinys, minkštas ir patogus, nulinės taršos, saugias ir sveikas.

●Pasirinkti aukštos kokybės PP medvilnės užpildytas, pilnas vidinio branduolio, minkšti, šilko, atsparus ir niekada deformuoti.

●Unikalus dizainas, palaikymas, nėščios moterys, juosmens, pilvo, sumažinti spaudimą ant juosmens ir pilvo.Mumija ir kūdikis gali ramiai miegoti.

●Pripildyta 100% brand new tuščiaviduriai medvilnės pluošto, užtikrina ilgaamžiškumą ir patikimą paramą.Mašina galima skalbti pagalvės ir ultra-minkštas nuimamas užtrauktuko slipcover lengva priežiūra.

●Puikus paramą už jūsų nugaros ir kūdikių guzas, o pusė miega.Mėgaukitės stabilumą ir komfortą, kaip jūs nestle tarp 2 prisijungę pagalvės.

Pakuotė:

1 x Motinystės Pagalvė

Pastaba:

1.Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3 cm klaidų,ačiū.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Prašome suprasti, ačiū!

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: pagalvė nėščia, motinystės korsetas viso kūno, pregnacy pagalvės, Pagalvėlė, medžiaga nėščioms moterims, pagalvėlė nėštumas, l formos pagalvė, motinystės drabužiai, suknelės, nėščia pagalvės krūtinės, kailio kūno pagalvės

Dydis 76x38x13cm
Modelio Numeris oranžinė/mėlyna/violetinė/rožinė Kaulų Tipas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Grynos medvilnės
Nuimamas ir Plaunamas Taip

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų