Sienos Kabo Sodinimo Krepšiai 6/9/12/18 Kišenės Žaliųjų Augalų Auga Sodinamoji Vertikalus Sodas Daržovių Gyvenimo Maišelį Reikmenys Krepšiai

€5.82

€6.85

-15 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

Su mūsų Augalų Augimo Maišelį, jūs galite augalų, įvairių žolių, gėlių ir t.t. kiekvienos kišenės.Šis maišelis yra pagamintas iš patvaraus PET audinio taip, kad jis gali būti naudojamas ilgą laiką, kad padėtų augalų augimą.Specialios sienos kabo dizainas tiesiog vietoje pridėti naujumą ir grožį į savo vietą.Yra keli specifikacijas, atrankos ir taip, kad jums pasirinkti kitą tie, kurie dėl įvairių vietų.Tarkime, mažai maišą kultivuoti naują gyvenimą ir pridėti daugiau gyvybingumo į savo kambarį!

Savybės:

* Ar patvarus PET Medžiaga: krepšys yra pagamintas iš aukštos kokybės korozijai atsparių neaustinis audinys, kuris turi ilgą tarnavimo laiką. * Ar kvėpuojantis&Absorbentas: Šis krepšys tvirtas savisiurbis talpa gali veiksmingai skatinti augalų augimą ir biudžeto įvykdymo papildomo vandens. * Ar plataus Atidarymo 6/9/12/18-Kišenėje: kišenėje, yra visos atskirti pagrįstai išvengti nuspaudžiant augalai, ypač gėlės. * Ar lengva Sodinti: Tereikia pridėti dirvožemis ir sėklos į kišenę, tada vandenį ir laukti, kol augalas leafing ir žydėjimo.Augalų augimo krepšys yra pakankamai tvirtas, turėti dirvožemio arba vazoninių daigų ilgą laiką. * Ar prie sienos tvirtinamas Papuošimas Skirtingose Vietose: krepšys yra lengva būti montuojamas ant sienos, lentynos arba stovas su lynais ar kablio.Būtų puikus gamtovaizdis, kai maišelis prisipildo lapai ir žiedai.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Sienos Kabo Augalų Augimo Krepšys Medžiaga: PET Spalvos Pasirinktinai: Juoda, Žalia Kišenėje Kiekis Pasirinktinai: 6 Kišenės, 9 Kišenės, 12 Kišenės, 18 Kišenės Tinka: Home/Office/Sodo Augalų Augimą Dydis: 41*60cm(6 Kišenės), 50*50cm(9 Kišenės), 60*80 cm(12 Kišenės), 50*100 cm(18 Kišenės) Tinka Vazoninių Daigų Skersmuo: 14cm(6 Kišenės), 12cm(9 Kišenės), 14cm(12 Kišenės), 12cm(18 Kišenės)

Paketų Sąrašo:

1 X 6/9/12/18 Kišenės Sienos Kabo Augalų Augimo Krepšys

Žymos: bonsai, dėl daigų puodą, jardin, puodą, ta augti krepšys, patalpų vertikalus sodas kišenės, už kiemas, augalų daržovių, dirbtinių augalų sienos, žalia panelė sienos

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Augti Krepšiai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų