8 Vamzdžiai Led Pasakų Žibintai Kalėdų String Šviesos Gatvėje Girliandą Lauko Girlianda Užuolaidų Helovinas Apdailos Meteoras Dušas Šviesos

€6.70

€9.72

-31 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produkto Savybės

1.Aukštos Kokybės ir Energijos Efektyvaus: apsauga nuo dulkių; skaidrus PC medžiagos, atsparus korozijai, išlaidų vandeniui, atspari senėjimo, patvaresni; nemokamai iš laiko ir erdvės apribojimų.Mažas energijos suvartojimas ir energijos taupymas.Jei jūs gaunate rinkinys su 8 vamzdžiai domino tuo pačiu metu, tiesiog prijunkite jį tam tikrą laiką, jis bus kaskada atsitiktinai, Nes kiekvienas vamzdis turi atskirą IC, kas vamzdelio patenka atsitiktinai.

2.Meteoras Dušas Poveikis Romantiška Estetinį: Led meteoras dušas šviesos, kuri apšviečia kiekvieną lemputė įsijungia ir iš po vieną paeiliui ir greitai, tiesiog kaip meteoras dušas arba krenta sniegas naktį danguje, labai gražus.Jis gali būti naudojamas kaip vienas ar būti prijungtas (daugiau kaip penkių stygų žibintai).Jei visos šviesos su 8 vamzdeliai gali ateiti ne šviesą, kai jums prijungti daug rinkinių, pls patikrinti, moterų ir vyrų jungtys yra susiję teisingai.

3.Atostogų Apdaila: Kaip Varveklis Sniego String Apšvietimą, taip pat kaip LED Žibintai Pakopinis yra puikus Kalėdų, Naujųjų Metų, Vestuvių, Pobūvių, Valentino Diena, Verslo Šventė ir jokių švenčia metu.Tiktų Namai, Sodas, Veja, Terasa, Kalėdų Eglutės.

4.Taikant: rinkos apšvietimo inžinerijos, architektūros, apdaila, apdailos medžiai palei gatves, parkus, upės, miesto naktinis apšvietimas, atrakcionų, apželdinimas, sodininkystė, bendrijos naktį kristalų apdaila, viešbučiai, prekybos centrai, naktinis pramogų visos aplinkos dekoravimas.

Pažymėti:

1. Prašome atkreipti dėmesį, kad kištukas yra NE vandeniui taip, kad turėkite kištuko toli nuo vandens.

2. Įsitikinkite, vyrų/moterų jungtys prijungti teisingai.Jeigu tu negali kreiptis į visą šviesos arba 8 vamzdžiai, ji sukelia klaidingą ryšio jungtys, prašome atjunkite juos ir pakeisti kita kryptimi, kad galėtumėte susisiekti su jais dar kartą.

3. Jei jūs gaunate rinkinys su 8 vamzdžiai domino tuo pačiu metu, tiesiog prijunkite jį tam tikrą laiką, jis bus kaskada atsitiktinai, Nes kiekvienas vamzdis turi atskirą IC kontrolė, kiekvienas vamzdis patenka atsitiktinai.

Techniniai duomenys:

Kištuko rūšis: JAV Plug

LED lemputes per vamzdelį: 18

Vamzdžių Kiekis: 8, Vamzdžiai

Skaičių LED lemputes: 8 Vamzdžiai x 18LED (144LED Šviesos)

Spinduliuojantis Spalva: Balta, Geltona, Mėlyna, Multi-spalvinga

Vamzdžio ilgis: 20cm/30 cm/50 cm

Darbinė Įtampa: 110V-220V

W: 5W

Paketas Apima:

1 * 20CM/30CM/50CM 8 Vamzdžiai Meteoras Dušas Lietaus Žibintai Sekas

Žymos: šalis žibintai, garliava, kalėdos house lantern, lauko kalėdų decoratio, lauko led linija, lei girliandą apdaila, kalėdinė girlianda led, įrašai kalėdų led, alavo lubų šviesos, lankstymo užuolaidų strypai

Šventės Pavadinimas Kalėdų
Ilgis 20cm
Sertifikavimo ROHS
Baterijos Tipas Kita
Vadovo Numeris 1-19 vadovas
Savybės Lietus Žibintai
Helovinas Žibintai atostogų žiburiai
Kištuko Tipas ES Plug
Apšvietimo Atstumas 1-5m
spalva NO
Vamzdžio Ilgis 20cm/30 cm/50 cm
Pagrindo Tipas Pleišto
LED Eilutės led eilutės žibintai
Modelio Numeris led eilutės žibintai
Garantija 1 Metai
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
pasakų žibintai kalėdų žiburiai, lauko
Prekės Pavadinimas TRANSCTEGO
Įtampa Other
led žibintai, apdailos Kalėdų žiburiai
garliava gatvės garliava
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Proga Sodas
Yra Lemputės Įtraukti No
Dekoratyvinis Apšvietimas Vestuvių žibintai
Kištuko Uodegos Taip
Naudojimas Atostogų
Maitinimo Šaltinis AC
Muzika NĖRA
Yra Pritemdomi No

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų