EVA Kelių Dviračio Vairo Juosta važiuoti Dviračiu , Vandeniui, Dviračių Nuoma Juosta Juosta važiuoti Dviračiu Rankena Įvyniojimai , 2 Rulonai Rinkinys (Balta Raudona Juoda)

€2.97

€4.25

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

DrBike sukuria naujoviška įranga, poilsio,darbą,ir turistinis dviratininkų.Mūsų gaminiai yra suprojektuota ir sukurta, kad padėtų vairuotojai mėgautis dviračių su daugiau jaukumo,patogumo,ir kai kurių papildomų stilius !

Pratęstas ilgis:190cm

Itin lengvas EVA putų medžiagos ribos, svorį, savo dviratį.

Patvarus, neslystantis, išnyks ir vandeniui savybių užtikrinti patogų ir saugų sukibimą metu dviračiu per lietų ar šlapia aplinka.

EVA Putų medžiagos su languotas raštas suteikia patogų ir anti-slip danga.Itin lengvas ir patvarus kokybės sugeria smūgio ir vibracijos metu dviračiu.Išnyks, vandens ir UV spinduliuotės, atsparus vandeniui. 3M lipnios pagrindo yra lengva įdiegti.Yra 2 rankenos gale kištukai ir 2 apdailos juostų, EVA Putų Medžiagos Aukštos Kokybės EVA medžiagos yra pakankamai minkštas išskirti savo rankas nuo smūgių ir vibracijos.Matmenys ir Svoris

Skersmuo: 1900mm (Ilgis) x 30mm (Plotis) x 2,5 mm (Storis).

Svoris: 1.6 OZ (45g).

Paketą Sudaro 2 x Vairo Juostos, 2 x Rankenos Gale Žvakės 2 x Rankenos Apdailos Juostas

Žymos: anglies vairo juosta, vairo juosta, rankenos wrap juoda, sėdynės vamzdis, dviračio rėmo lipdukas, dviračio rankena juosta, pin roll, dviračių juosta, originalus supacaz juosta juosta, baras juosta

Modelio Numeris HA001-003
spalva Raudona Juoda Balta
Ilgis 3cm(W)*190cm(L)
Funkcija pailginti
Medžiaga EVA
Prekės Pavadinimas Dr Dviratį

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų