Rusų ir anglų Simbolių Wireless Keyboard Mouse combo 2.4 G Nešiojamoji Belaidė Klaviatūra ir Pelė, "Windows", "Mac", "Android"

€20.86

€33.12

-37 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Apie šią prekę

PASTABA: USB imtuvą dedamas tiesiai pelės baterijos skyrelio Galia reikalingi 2XAA /2XAAA baterijos. (Akumuliatoriai turi būti perkamos pagal save. ) Kai kurie multi-media karštieji klavišai(F1 ir F8-F12) nesikreipia dėl "Mac os".Naudojant multi-media karštieji klavišai, prašome paspauskite ir laikykite nuspaudę [FN] tuo pačiu metu.Klaviatūra yra juoda su balta klavišus.Pelė yra sidabro.

Sumanus Energijos taupymas

Klaviatūros ir pelės automatiškai pereis į miego režimą, kai nėra jokios operacijos vyksta 5 sekundes ir 10 minučių, atitinkamai, ir jis yra jungiklis apačioje pele, galima išjungti, kai esate nepasiekiamas.

2.4 GHz Jungtis

Su USB nano imtuvas(imtinai), galiojantį ryšio atstumas siekia 10M nuo kiekvieno conner. 2,4 GHz belaidžio ryšio signalas yra visiškai saugūs, be jokių kenksmingų spindulių.

Lengvas ir Trumpas,

10MM ultra-slim keyboard kūno 102 sklandžiai šokolado keycaps atneš jums geresnė patirtis.

Sklandžiai ir Mažai triukšmo

Su švelniu šokolado klavišų, tie klavišai gali būti paspaustas sklandžiai ir generuoja tik žemas triukšmo lygis; Kurie suteikia gana ir jauki aplinka jums, kai jūs jį naudoti naktį.

Multimedijos Klavišai

Su 12 nepriklausomų multimedijos klavišus, mes galime lengvai suprasti, daugiaformačių darbą per šią klaviatūrą kartu su FN klavišą

Kai Kurias Problemas

Suderinamumas Suderinama su operacinėmis sistemomis svyruoja nuo "Windows 98" / "Windows 2000" / "Windows 2003/ XP/ Vista/ Win7/ Win8/Win10, skirtą" Mac " Android Tv Box, Kaip Prisijungti Su Savo Įrenginius?Rasti USB nano imtuvas(Pastaba: Tai yra baterija, kamera Klaviatūra), prijunkite jį į savo prietaiso USB jungties.Tada jis bus automatiškai suporuoti ir prijungti.Ji gali Dirbti Su Mac OS Sistema?Kaip matote iš nuotraukos aukščiau, klaviatūra, sukurta pagal "Windows" sistemą.Tačiau ji vis dar gali grubiai dirbti su Mac OS sistema.Dėl projektavimo skirtumas tarp dviejų skirtingų sistemų, šiek tiek adjutment nustatymai "APPLE" kompiuteris yra būtinas, jei jūs norite naudoti Ctrl ir Alt klavišus paprastai: Sistemos Pirmenybė--Klaviatūros--Modifikatorius Klavišus--Pasirinkite Klaviatūros--tada nustatykite ją kaip jūsų pageidavimą klaviatūra gali būti naudojami planšetiniuose kompiuteriuose?Ši klaviatūra gali normaliai suderinamas su tablečių, bet tablet be USB sąsaja, todėl negalite įdėti,Jums reikia nusipirkti vieną "OTG" tieline

Žymos: Klaviatūra, keyboard mac usb, klaviatūros mechan, rusijos sandėlyje, teclado belaidžio numerico, rinkinys asus pc gamer, klaviatūros rusijos belaidžio, sulankstomas apšviesta klaviatūra, keyboard mac, teclados mecanicos

Optinė Rezoliucija 1600 DPI
Prekės Pavadinimas NVAHVA
Klaviatūros Jungtis Belaidžio
Pelės DPI 1000/1400/1600
Pelės Jungtis Belaidžio
Patekimo į rinką laikas Jul-18
Taikoma objektas Namų Biuras
Modelio Numeris 289KM-RU
Pelės Dydis 110*57*23 mm
Medžiaga ABS Plastiko
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip
Tipas Slim
Klaviatūros Baterijos 2 x AA Baterijos (neįtraukta)
Produktų Statusas Sandėlyje
Su Daugialypės Terpės Funkcijų Klavišai Taip
Klaviatūros dydis 368*140*10mm
Pelės Baterijos 2 x AAA baterijos (neįtraukta)
Sąsaja USB
Palaiko Žmogaus Inžinerija Taip

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų