1,2 Mm, Plieno Ruošiniai Anti Slip Kapliukai Ledo Danga Sniego Laipiojimo Batai Batai Šuoliai Rankenos Padengti Žygiai Pėsčiomis Traukos Trinkelių Smeigės

€3.77

€5.39

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

1. Keli Naudoja: traukos trinkelių gali sumažinti traumų riziką sukelia paslysti ar nukristi, kai vaikščioti ledu, sniegu, purvu ir šlapia žole ar kitomis sąlygomis.Jie yra puikus, žygiai, bėgioti, laipioti ir vaikščioti ant sniego ir ledo.

2. Aukštos Kokybės Medžiaga: traukos trinkeles gaminamos iš dilimui 1,2 mm, plieno ruošiniai, teikiant multi-directional traukos, stiprus, atsparus trinčiai, ir gerą sukibimą ant sniego.Jie yra saugiau vaikščioti ant sniego.

3. Lengva Naudoti: traukos trinkeles galima lengvai ir saugiai fiksuotojo savo batus arba batus.Jūs galite lengvai įdėti juos į savo batus sekundžių.Taip pat lengvai galite juos išjungti, kai jums jų nereikia.

4. Platus Suderinamumas: traukos trinkelių funkcija aukštos elastinga išorinio diržo, jie tinka visų rūšių sporto bateliai, vaikščiojimo batai, vaikščiojimo batai ir kt.

5. Platus Programos: Tinka visų rūšių sporto/vaikščiojimo batai ir batai, vaikščiojimo batai gali būti naudojamas ant nuožulnios vietovės, ledinis kelių, ledinis važiuojamosios dalies, purvinos ir šlapios žolės, pavojingų takai ir kt.Tinka takas veikia, pėsčiųjų ir žvejybai ant ledo.Unisex, gali būti naudojamas, paaugliai, suaugusieji, vyresnio amžiaus žmonės, bet kokio amžiaus.

Techniniai duomenys:

Tipas: Traukos Trinkeles

Tikslas: neslidžia

Dydis: M ES: 36-41, L ES: 41-46

Medžiaga: Silikonas + TPE + plieno ruošiniai

Dydis: apie 14*18*4cm/5.51*7.09*1.57 į

Svoris: apie 125 g

Standartas: 2vnt/pora

Pakavimo Sąrašas:

1 Pora Traukos Trinkeles

Žymos: turkijos raki, lauko laipiojimo kapliukai, moterų snowshoes, traukos trinkelių pėsčiomis, įkrovos ledo spaustuvai, anti slip ledo sniego išlenda, alpinizmas įrankis, kapliukai ledo ir sniego, automobilių sniegas, įkrovos su šlapia danga

Tikslas neslidžia
Dydis 1 M ES
Medžiaga Silikono + TPE + plieno ruošiniai
Dydis about 14*18*4cm/5.51*7.09*1.57in
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Traukos Trinkeles
Svoris about 125g
STANDARTAS 2vnt/Pora

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų