Kegel Svarstyklės - Rinkinys, 7 Gydytoją Rekomenduojama Kegel Kamuolius Priveržimo & Dubens Stiprinimas

€25.13

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kegel Svarstyklės - Rinkinys, 7 Gydytoją Rekomenduojama Kegel Kamuolius Priveržimo & Dubens Stiprinti GYDYTOJAS SUPROJEKTUOTI ir REKOMENDUOJAMA – Mūsų Diskretiškai Supakuotas Dubens Svoriai yra pagaminti su įstaiga-saugaus Silikono, kuris yra BPA ir Ftalatų nemokamai.DIDŽIULIS RINKINYS, 7 progressive kegel svoriai Pradedantiesiems & Advanced | šilkiniai-sklandžiai - light & heavy, kaip kiekvienas iš mūsų yra skirtingas .TIK NUSTATYTI 7 ultra premium silikono kegel kamuolius moterų jums kada nors reikės!PREMIUM & 100% ATSARGUS DELUXE PAKUOČIŲ mūsų kegel mankštos įranga, todėl tai PUIKUS INTYMI DOVANA Jūsų Mamai ar Mylimam žmogui.Pamiršti, pigūs plastikiniai konkuruojančių mėgdžioti (jade kiaušiniai moterims, keegal kamuolius, benwall kamuoliai) GREITUS REZULTATUS - 15 minučių per dieną, ir per keletą trumpų savaičių, jums reikia jausti skirtumą!SUSTIPRINTI DUBENS RAUMENIS jausti daugiau cconfident su savo partneriu, gerinti šlapimo Pūslės Kontrolės ir šlapimo Nelaikymas, pagreitinti Darbo Atkūrimo ir nustatyti savo Prolapsas Patogiai & Ergonomiškas forma mūsų Kegel Kamuolius Moterims įkvėpė vandens lašai.Jūs pajusite SKIRTUMĄ!Jei radote kiti produktai labai skausminga, arba labai lengva naudoti - mūsų maža treniruočių kamuoliai moterims bus puikus.

Tinka:

Jūs esate žmonės, žemiau?

●Gėdingai Nutekėjimas, Kai Čiaudulys, Kosulys ar Juoktis

●Silpna Pilvo Sienos Raumenis Prieš Ir Po Gimdymo

●Šlapimo Nelaikymas Streso

●Pasikartojanti Dubens Uždegiminės Ligos

●Ne kompaktiškas, kaip ir anksčiau, su makšties

●Noriu grįžti prie senosios dienų kompaktiškas ir aistra

Jei yra žmonių, paminėtų aukščiau, šlapimo Pūslės, Šlapimo nelaikymas.

Svorių pratimai yra puikus pasirinkimas, siekiant padėti jums atstatytas šlapimo pūslės

Mūsų paketą įeina:

7 progressive svoriai

1 greitos pradžios vadovas

diskretiškas giftbox

aksominis saugojimo krepšys 1 kamuolį

eBook Išsamią Vadovas Kegel Pratimai

Idealiai tinka pradedantiesiems ir ekspertų dubens raumenų mokymo. 7 kamuoliukai suteiks jums daug erdvės nuolatinis pažangos.

Premium produktas

labiausiai ergonomiškos formos ataskaitas (ne per didelis, nei per mažas), jaučiasi šilkiniai-sklandžiai ir daro itin patogiai.

100% Saugaus Silikono

Saugos kiekvienas klientas yra mūsų prioritetas.Mūsų gaminiai yra BPA-Free, hipoalergicznych ir neakytojo lengva valyti.Nėra judančių dalių, viduje.

Žymos: kamuolys ben wa, 4 meilės kamuoliukai, gydytojas žaisti, pompoar, kegel treneris, kegel pratimai, g spot, šildytuvas sekso žaislas, grindų dubens, gydytojas žaislas

Prekės Pavadinimas aixiasia
Modelio Numeris SHDS009
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų