ComXim MT200RL20 20cm 7.87 Nuotolinio Valdymo Greitis Kryptimi 360° Elektrinis Besisukantis Fotografijos Ratas Rodyti 3D Skenavimas

€58.65

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

MT200RL20

360 Laipsnių Elektrinis Besisukantis Nešiojamų Fotografijos Ratas,Nuotolinio valdymo Kryptis/Kampas/Greitis,Nuolat sukimosi mode & kintantis sukimosi režimą. 3D Skenavimas,Todėl Panoraminių Vaizdų ir Animacijos, ir kt.Fotografijos Reikmenys.

Produkto Specifika:

Maksimali apkrova:20 kg

Jungiklis: O- ( on/ off) yra ant pagrindinės Pusės

Kryptis: kontroliuoja Spindulių Nuotolinio Valdymo

Greitis: valdoma Nuotolinio valdymo pultelis

Greičio Diapazonas: 20~68 sec/rev ( 20 sec/rev nurodo Max Greitis, 20 sekundžių per ratą; 68 sec/rev reiškia, Min Greitis, 68 sekundžių per ratą )

Kaip NAUDOTI Infraraudonųjų spindulių Nuotolinio Valdymo pultas:

Pastaba: Mes tik MUMS kištuko, prašome atkreipti dėmesį, kurios plug jūs naudojate.Mes turime šiuos tris rūšies energijos konversijos žvakės.

DUK Pristatymas: 1.Ar tai yra global free shipping, ar ne?Taip nėra.Mes teikiame tik dauguma šalių, nemokamas pristatymas ,Dėl aiškaus bendrovės reikalauja skirtingų mokestis standartinis skirtingose šalyse . 2.Kodėl mano, kad visada neturi išsamios stebėjimo informaciją ?

Turime 1-3 dienas rankena užsakymą,tada siųsti Express " kompanija po to, kai baigėte mokėjimo.Express įmonė turi patikrinti ir įrašyti iki pristatymo.Paprastai ji turi 3-5 dienas atnaujinimas pirmiausia stebėjimo informaciją.Prašome susisiekti su mumis, jei nėra informacijos, per 7-10 dienų. 3.Kiek dienų turėčiau laukti, kol mano užsakymą?Paprastai, atnaujinus pirmosios stebėjimo informaciją reikia 5-7 dienas per DHL/FEDEX; 12-27 dienomis per EMS ; 30-60 dienų per standartinę express". 4. Ką daryti, jei man reikia, sąskaitą Faktūrą , kaip aš galiu tai?Popierinės sąskaitos Faktūros ateina su elementą, palikti žinutę po apmokėjimo.PDF sąskaitą Faktūrą per El. paštą , palikti savo el. pašto adresą, kai jūs baigsite mokėti.Apie atsiliepimą: Jūsų commets ir atsiliepimai yra labai svarbus mums, jei jūs patenkinti mūsų produktus, prašome palikti teigiamą atsiliepimą, su nuotraukomis ar vaizdo įrašai bus puikus!Ačiū iš anksto. :) Susisiekti su mumis iš karto, jei esate ne laimingas su ja , mes padėsime jums išbandyti viską.Apie muitinės: Pirkėjai yra atsakingas už MOKESČIO ir (arba) PVM/ EORI Nr ir pan, pardavėjas neturi padengti tarifą.

PIRKĖJAMS:

Tuo atveju, jei nepastebi, mes turime naujų produktų ir ten bus daugiau vėliau, tik skirtumas slypi jo greitis svyruoja, todėl gerai pagalvokite, ar ji atitinka jūsų poreikius, arba ne tada, kai jus, kad, gerai :) Susisiekite su manimi, jei turite kokių nors klausimų, bet kada, ačiū ir turėti nuostabią dieną :p Naudojama:

Priėmimo Pannoramic Vaizdus, kurie yra plačiai naudojami E - Komercijos Platforma.

Profesinės Panorama Fotografavimo Poreikius.

Produkto Langas Rodo Stendas ( Papuošalai, Skaitmeninių Produktų, Šampūnas, Akinius ir kitiems Kolekcionieriams ) ir kt.

Dinaminis ekranas: Klientų iš visų pusių, galite turėti gerą vaizdą.Realioje parduotuvėje----besisukantis ekranas, kiekis klientų dėmesį, padidinti pardavimus.

E-parduotuvė----dinaminės nuotraukos ir vaizdo įrašai, padaryti jūsų svetainę dinaminis vaizdas produktas.

Daugiau informacijos apie MT Serijos Elektrinis Ratas:

A) Atsisiųsti iš " Google Cloud Standžiojo Disko:

Žymos: kampinio greičio, 360 fotografijos ratas, 3d scaner, moomin, atgimsta silicio, 3d skeneris, žalia foto bū, 3d fotografavimas, fotografijos ratas, ekranas pasukti stendas

Prašymas produkto fotografavimo/produktų ekranas/papuošalai ekranas
Apkrova, maks. ( kg ) 20
Skersmuo ( cm ) 20
Funkcija Nuotolinio Valdymo Greitį ir Kryptį
Pakavimas Byla
Aukštis ( cm ) 5
Bendroji Masė ( kg ) 2
Įtampa 100V-240V
Mterial ABS
spalva balta/juoda
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas ComXim
Neto Svoris ( kg ) 0.6
Modelio Numeris MT200RL20

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų