Triušis pagalvė pagalvėlės dekoro kilimų Spyna kablys kilimas rinkiniai Užvalkalas namų pagalvę kilimų puošybinės siūlai kablys kilimas pagalvėlės, kilimėlis

€14.33

€24.70

-41 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

PRODUKTO VAIZDAS

PREKĖS INFORMACIJA

01 kas yra kilimas siuvinėjimas

Siuvinėtas kilimas yra "PASIDARYK pats" nebaigtų kilimų, turėtų baigti ją sau.

Į rinkinį, yra pakankamai skirtingų spalvų siūlai, aukštos kokybės fone pagalvėlė ir įrankiai.

Šis rinkinys jums pasiūlyti kilimas, kad yra wonderfull sodrus ir gali būti pagaminti, kad tilptų bet kokio dekoro motyvas.

Į possibilties yra stulbinantis jūs galite naudoti juos ant grindų, sienų, sofa-lova, lovos ir lango.

02 Siuvinėjimo Siūlai

03 AKIŲ DROBĖ

04 DIAGRAMOS INSTRUKCIJA

KAIP TAI PADARYTI

APIE PAKUOTĘ

GATAVO PRODUKTO

APIE LAIVYBOS

1) Paprastai, mes išsiųsti iš daiktų, kad jums per 48 valandas, kai tik gausime jūsų mokėjimo informacija.Siekiant ačiū už jūsų užsakymus, mes nuolat siųsti graži dovana visiems mūsų klientams. 2) Mes teikiame tris būdus, kaip vežimo paslaugas iš viso.jie EMS,DHL ir Kinija Paštu, Oro Paštu .Mes atsiųsime iš sklypų jums, kaip jūsų prašoma vežimo priemonėmis.Jis yra nemokamas pristatymas į beveik visame pasaulyje Kinija Paštu, Oro Paštu. 3) Pristatymo Laiką: A).maždaug 4-10 darbo dienų UPS//Fedex B).maždaug 6-15 darbo dienas EMS C).maždaug 20-40 darbo dienų kinija paštu oro oro paštu,rusų šalis, kuri paprastai reikia daugiau dienų, D).Mes naudojame Fedex/EMS /CPAM pagal jūsų buvimo vietą, ir bus jums sekimo numerį, per 1-3 dienas po prekių pristatymo.E).Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakingas laivybos paslaugos.F) Jei užsakymas didesnis nei 8 elementai, Galite gauti Greitai, NEMOKAMAI EMS arba DHL kaip transportaion būdų, kaip toliau šalyse!

JŪSŲ ATSILIEPIMAI

Mes, internetinėje parduotuvėje, jūsų nuomonė yra labai vertinga mums.Kai jūs gaunate prekes, galite patikrinti viską, ką apie jį atidžiai.Jei esate patenkinti mūsų prekėmis, mes vertiname tai, kad jums galėtų suteikti mums postive atsiliepimų.Jei manote, kad turime gerinti kažką, tai yra labai rūšies jums suteiks mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš jums palikti neigiamą feeback.Mes manome, kad yra protingas sprendimas.

Ačiū!Have a nice Prekybos dieną.

Žymos: chaki medžiaga, sviestas pjovimo peilis, kojinių linijinės, dirbtinis netikrą kabo vynuogių, odos pouf, moringa, maroko šalis, lurker ryklys, bambuko produktą, spalvos medvilnės

Modelio Numeris "PASIDARYK pats"
Amžiaus Grupė Suaugusieji
modelis Nerti
Technics rankų darbo
Formos Aikštė
Naudoti Kambarys
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Šildymo Būdas NĖRA
Tipas Sėdynės Pagalvėlė/Atgal Pagalvėlės
Unpick ir Plauti Nuimamas ir Plaunamas
Įdaru Medvilnės
Modelio Tipas Gyvūnų
Funkcija Kita
Stilius Europa

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų