Belaidžio Vibruojančio Meilės Kiaušinių Nuotolinio Valdymo Kelių Rūšių Galingas Vibratorius Kulka USB Įkrovimo Vandeniui Suaugusiųjų Sekso Žaislas A6HC

€10.48

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

OOTDTY

100% brand new ir aukštos kokybės

✔ NUOTOLINIO VALDYMO & ŽIEDAS-PULL DIZAINAS - dažniai gali būti valdoma nuotolinio valdymo pultelis. 33ft reguliavimo diapazonas open air " leidžia jums lengvai kontroliuoti kulka vibratorius bet kur ir bet kada.Ji yra lengva imti vibratorius su žiedą po naudojimo, sumažinti nereikalingų problemų.

✔ 100% atsparus VANDENIUI - kulka vibratorius yra visiškai atsparus vandeniui, lengvai nuplaukite jį šiltu vandeniu.Galite būti tikri, kad naudoti kamuolį, o atsižvelgiant duše ar vonioje.Jis gali būti naudojamas bet kur ir bet kada, atitikti laukinių noras.

✔ USB ĮKROVIMO - Į massager nereikia baterijų, ekologijos ir energijos taupymo.Triukšmas darbo yra žemiau 60db.Vibratorius gali nuolat dirbti 2 valandas po kiekvieno visiškai nemokamai.

✔ 12 SKIRTINGŲ VIBRACIJOS - Iš drovumas meilės, seksualus teaing ir stiprus pulsuoja, kelis kulminacija, tai dangiškasis sekso patirtimi, jūs nenorite praleisti.

1, bevielio ryšio technologija, iki 10 metrų belaidžių jutiklių ryšys, nemokamas kontroliuoti, greitas perdavimas, jokio uždelsimo, atsako.

2, 12-dažnis dizainas, atsisveikinti į vieną, patirti malonumą skirtingų dažnių

3, vibracija, kiaušiniai gali būti naudojamas atskirai, su jungiklio mygtuką, galite įdėti kiaušinius į skatinti sienos, sumušimo, taip pat gali stimuliuoti klitorio, spenelių, atgal teismas, lengva pasiekti kulminaciją malonumą.

Medžiaga: Silikonas

Spalvos: raudona, mėlyna,

Atsparumas vandeniui: atsparus vandeniui

Kiekis: mažiau nei 50db

Gaminio dydis: smile kiaušinio dydis: galvos skersmuo 3,5 cm, gylis 8 cm, bendras ilgis 16,5 cm;

Nuotolinio valdymo dydis: elipsė 2.4 cm*4.4 cm*7.2 cm

Pakuotės dydis: 20.3*8.3*3.7

Baterija: 180mAh

Krovimo parametrai: USB įkrovimas

Įkrovimo laikas: 3 val.

Naudojimo laikas: 2h

Priedai: 1 kiaušinis purtyklė, 1 nuotolinio valdymo pultas, 1 USB įkrovimo kabelis, 1 vadovas

KAIP NAUDOTI:

Mygtukų funkcijų aprašymas: vibruojantis kiaušinis yra įrengtas jungiklis, mygtukas, kuris gali būti naudojamas atskirai.Paspauskite ir palaikykite 3 sekundes, spustelėkite perjungti dažnį.Po vibruojantis kiaušinis yra įjungtas, taip pat galite naudoti nuotolinio valdymo jungiklis dažnį.Paspauskite vidurinį mygtuką nuotolinio valdymo įjunkite arba išjunkite dažnį.Ilgai paspauskite uždaryti.

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas, gali būti nuo 0 iki 2 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys.

O dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro: 1 x pc

Žymos: filmavimo šviesa, "sony" a7s, vaizdo maišytuvas atem kmt, vaizdo kamera dome sd, vaizdo šviesos spindulių, vaizdo kamera qashqai, singlet moterų bandue, medienos viko sustainers, vaizdo šviesos stendas 2m, manikiūro antspaudas emalį

Kilmės KN(Kilmės)
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Tipas Kulka
Medžiaga Silikono
Modelio Numeris A6HC7HH201294-TGA
Dydis 20.3*8.3*3.7
Elemento Tipas Vibratoriai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų