Gamtos Gumos žaidimų pelės mygtukai 900x400mm kilimėlis stalas kilimėlis kilimas didelis pelės kilimėliai overwatch/steelseries/world of tanks/ cs

€10.51

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

· Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

· Whosale priimti

· Lašas laivybos priimti

· OEM ir " PASIDARYK pats priimti

· Tvirtos Siūlės Kraštus.Šios pelės mygtukai yra subtilus briaunos, kurios gali užkirsti kelią dėvėti.Užtikrinti, ilgai naudoti, be deformacijos ir nuo gleivių.

· Itin lygus Paviršius.Pelė gali būti greitai persikėlė ir tiksliai sumontuoti slidus paviršius.Puikus nešiojamojo kompiuterio, kompiuteris ir KOMPIUTERIO.

· Non-slip gumos pagrindo.Tankus jautrūs ir anti-slip natūralios gumos pagrindas gali tvirtai suimkite darbalaukio.Premium, minkšta medžiaga, dėl savo patogumo ir pelės kontrolės.

· Galima skalbti Dizaino ir Išnyks Kelią.Šios pelės kilimėlis yra pagamintas iš mutis spandex, kuris turi didelį užraktas-spalvų efektą.Skysčių dėmes galima valyti su vandeniu nepertraukiamo naudojimo.Ir tai nebus išnyks su pakartotinis valymas.

· Platus Taikymas.Prieinama visų tipų pelės, LAZERINIAI ir OPTINIAI.Idealus dydis naudoti kasdien. 2mm storio prisitaikyti prie visų paviršių.

Žymos: pelės padas xl, pelės kilimėlis, žaidimo pelės mygtukai, gamer mause padas, kilimų gamer, pelės padas kilimas, custom pelės mygtukai, kilimėlis xl, owerwatch, pelės padas katė kilimas

Funkcija 1 aukštos elastinga,atspari vandeniui ir niekada išnyks
Greitis didelis greitis ir lengvas valdymas
useage biuro,stalas,klaviatūra,pelė ,nešiojamas...
KRAŠTO siūlės krašto užraktas
Atsparus vandeniui gali būti valomi ir niekada išnyks
Dydis 80*40cm,70*30 cm,90*40cm pelės mygtukai
Prekės Pavadinimas KANHNSKIN
Funkcija žaidimas overwatch OW WOW, DOTA 2 CS GO LOL
Pakuotė 1pcs pelės mygtukai 70*30 cm
2 funkcija Tinka visų rūšių pelės, garantija sklandžiai
Modelio Numeris K1
Stilius Kita
Medžiaga Guma
spalva Visas Juodas
Produktų Statusas Sandėlyje

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų