SUNCORE 2018 Shunuang 8x21 monokuliariniai teleskopas HD ne - infraraudonųjų spindulių naktinio matymo Stebėjimo veidrodis Lauko tyrimas veidrodis Akyse

€28.72

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

SUNCORE 2018 Shunuang 8x21 monokuliariniai teleskopas HD ne - infraraudonųjų spindulių naktinio matymo Stebėjimo veidrodis Lauko tyrimas veidrodis Regėjimo Funkcijos:

- HD vizija monokuliariniai: 8X priartinimas su BAK4 prizmė objektyvo dizainas, suteikiant jums aiškesnė ir labiau spalvingas peizažas.

- Platus laukas: su BAK4 optinė prizmė ir MVS daugiasluoksnė lęšių danga padidinti šviesos perdavimo ryškesnis ir didesnio kontrastingumo vaizdus.

- Zoomable dizainas: du fokusavimo būdų, pasukti ranka varantys arba ruožas eyecup reguliuoti fokusavimą, suteikiant jums aiškiau ir toliau žiūrėti.

- Su trikoju sąsaja: galima įrengti trikojo, lengva ir patogu naudoti.

- Viena ranka operacija: lengvos ir kompaktiškos, lengviau ir patogiau, lauko naudojant.

- Patvarus naudojimas: gumos danga apsaugo organizmą nuo smūgio ir dėvėti.

- Platus naudojimas: tinka paukščių stebėjimas, medžioklė, lauko sporto, vokalinės koncertas, sporto, susirinkime ir pan.

Parametrai:

- Modelis: 8X21

- Didinimas: 8X

- Prism kategorija: BAK4

- Tikslas objektyvo skersmuo: 21mm / 0.83 colių

- Okuliaro skersmuo: 11mm / 0.43 colių

- Išėjimo vyzdžio skersmuo: 26mm

- Išėjimo vyzdys atstumas: 19mm

- Laukas: 370m / 1000m, 7.2 laipsnis

- Prizmės sistema: BAK4 prizmė

- Optinė danga: visiškai MVS daugiasluoksnė danga

- Fokusavimo sistema: centro fokusavimo mygtukas

- Atsparus vandeniui lygis: gyvenimo atsparus vandeniui

- Medžiaga: metalo, gumos ir optiniuose Pakuotės Turinys: 1x Monokuliariniai 1x Dėklas 1x Valymo Audinys 1x Virvelės

Slaptažodį:

1. Kaip aš galiu sekti savo paketą?

jūs galite sekti savo paketą per šią svetainę naudojant savo sekimo numerį 17 d. sekti interneto svetainėje

2. Ką aš galiu padaryti, jei man pirkti apsaugos, laikas bėga?

jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes padėsime jums išplėsti šį.taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

3. Ar yra koks nors muitas?

paprastai, mes pripažins, kad minimali suma, norint išvengti muitinės mokesčių.Tačiau dėl įvairių politikos sričių skirtingų šalių, gali būti muito mokesčio, kurį turi mokėti pirkėjas.Taigi galite palikti pranešimą kai jums pateikti užsakymo kiek vertę, kurią norite paskelbti.

4. Dar vienas klausimas apie užsakymą, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.

Atsiliepimai:

1. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina viskas, prašome palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių reitingą.Kai jūs rodo nuotrauką iš visų 5 žvaigždučių, mes suteiksime jums $ 1 nuolaidą kitam užsakymui.

2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook, mes jums dovana ar jav $ 1 nuolaidą kitam užsakymui.

3. Jei esate nepatenkinti mūsų produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.mes garantuojame, kad 100% bus išspręsti bet kokią problemą už jus.

Žymos: telescop, monokuliariniai telescop, vaiko žiūronai, 4X30, žiūronai monokuliariniai mėnulis, rifl taikymo sritis, žiūronų, celestron telescop, Monokuliariniai, hd vision

Modelio Numeris 8*21
Prekės Pavadinimas suncore
Tipas Monokuliariniai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų